Tajemství pod vodou

Tajomstvo pod hladinou

Dobrodružný / Rodinný / Fantasy

Kanada / USA, 1995, 98 min

Rick Stevenson

Rozpočet $-miliónovTržby USA $2,680,717Tržby Celosvetovo $-(13.11.2009)

• Terva

Kanadsko-americký rodinný film o zaneprázdněném tatínkovi, jezerní příšerce a toxických odpadech, natočen tak podivně až to není hezký.(21.9.2011)

Další a další zpracování jezerní příšery jako rodinný film. Své jiné verze nijak zvlášť nepředčí, scénář, ani herecké výkony za moc nestojí, což u rodinných filmů je něco jako tradice. Přesto líbila se mi hudba a fantazie kterou postava Jacka Blacka předávala svým dětem ať už pohádkový příběh s drakem, tunel do číny, nebo hraní s mraky. Jinak je to ovšem slabota, protože ani zdejší záporáci, nebyli tentokrát nijak výrazní, ani komičtí. A psycholožka, která zde vystupovala byla docela dost silně přehrávanou postavou, ty obličeje, to se jen tak nevidí.(26.6.2010)

• sona123

Na něco tak strašného člověk narazí málokdy, ale v sobotu dopoledne na čt1 se objevují různé věci (ale většinou překvapivě dobré, nebo alespoň průměrné). Toto docela uráželo moji inteligenci, zjevovaly se mi neodbytné asociace s německou produkcí typu Doktor z hor. Fuj!(26.6.2010)

• blekekeke

už jen kvůli tomuhle odmítám chodit na návštěvy. To je vždycky stejný, neměnitelný program a tak nic jiného nezbývá. Tohle bylo ale opravdu šlápnutí vedle a raději jsem se mohl věnovat drbům u kafe. Od začátku do konce to bylo neskutečně ujetý. Vím, bylo to natočeno pro děti, ale ty přeci nemůžou takové psycho pochopit ...(27.6.2010)