Reklama

Reklama

Tajemný mstitel

Trailer

VOD (1)

William Reynolds chce skončit svou práci pro Východoindickou společnost. Když ale svůj úmysl oznámí svému nadřízenému, Charlesovi Kempovi, se zlou se potáže. Jeho kočár je vyhozen do povětří a jeho samotného se pokusí několik vrahů zabít. Williamovi se podaří ubránit. Vzápětí začne vystupovat pod jménem svého mrtvého přítele. William se vydá inkognito na venkov, kde ale kvůli svému zranění spadne z koně do jezera. Před smrtí utopením ho zachrání krásná Charlotte Hollowayová. Ta se o Williama, který teď vystupuje jako pastor, stará až do jeho uzdravení, a přitom se do něj zamiluje. Láska je to oboustranná, a tak jednoho dne William požádá Charlotte o ruku. Ta řekne, že si Williama ráda vezme pod podmínkou, že jejich vztah schválí strýček, který za několik dnů dorazí k ní domů. Setkání Williama a strýčka však nedopadne dobře. Strýčkem je sám Kemp. William jen tak tak uprchne a zachrání si život. Jelikož ale ví, že Charlotte se se strýčkem vydala do Ameriky, i on tam odjede. Je to přesně před tím, kdy kolonisté, nespokojení s vládou králem dosazených správců, vyhlásí otevřené povstání. William se nechá zaměstnat v tiskárně Benjamina Franklina. Kemp zatím dorazil také do Pensylvánie, a to i se svou neteří Charlottou. Kemp má ale v koloniích jiný úkol než se jen starat o svou příbuznou. Kemp zde organizuje podvratné akce proti kolonistům, aby jim zabránil vyhlásit nezávislost. William to zjistí a v převleku tajemného jezdce akce Kempových lidí kazí. Při únosu dítěte z domu kolonisty Johnsona nejenom že dítě zachrání, ale dá se také poznat Charlottou, která byla zrovna k nelibosti svého strýce na návštěvě u Johnsonových. William varuje Charlottu, která už pomalu poznala, kdo je její strýc ve skutečnosti, před maškarním plesem, kterého se má společenská smetánka zúčastnit. Na tomto plese se Kemp se svými muži skutečně pokusí zabít generála Washingtona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Priviazaný o posteľ do mňa dávali slušné množstvo elektriny. Keby tam boli okolo aspoň ženy, bol by som vzrušený. Okolo mužov to bolo trápne a nevkusné. Splietal som niečo o Edisonovi, drahých cenách elektriky, podmorských kábloch nespočetného množstva – pogumovaných, hranatej tvári. Bolo toho dosť, ale ani tie najväčšie výkriky v bolesti nemohli znieť mätúcejšie, než toto úbohé dielo. Amaterizmus a totálna nekoncepcia, kde len pozrieš. Neuveriteľne je radenie scén, kde niekedy to čo sa deje pred Vami je v tom momente nepochopiteľné. A to síce aj formálne, ale hlavne obsahovo. Zlepenec ničoho, v totálnej mizérii. Efekty nič, boje katastrofa, skákanie po strechách ako „V“. Absolútne chýbajúca kauzalita v základných otázkach kto, prečo, kvôli čomu. V nudnom kabáte preoblečený hold netuším čoho, lebo schizofrénia a nelogickosť prezentovaných fráz nemôže ani pri najlepšom Vašom vedomí získať pozornosť a ocenenie. Smelo odrádzam od naivity bez formy a obsahu. (videné 26.02.2016,BDrip) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a nekomplikovaný film, natočený podľa dobre fungujúcich základoch kategórie „B“. Škoda však, že niektoré časti príbehu (ako napríklad samotné zrodenie muža „beyond the mask“ a jeho „činnosti“) nedostali ešte väčší priestor. Celkovo to však pre mňa osobne nebolo také veľké sklamanie, ako som to čakal (možno po ďalšom videní by to mohlo byť aj slabšia trojica hviezd). K. Killmer je (a pravedepodone nielen tu) prekrásna a neodolateľná! Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Divím sa, že sa nejedná o televízny film, pretože spracovaním ho čisto pripomína. S čím súvisia nielen priemerné efekty a akčné súboje, ale aj slabšia dobrodružnosť. Ale horšie je na tom nápad, ktorý sa snaží prekrútiť beh dejín a urobiť z ničoho niečo. Prvá polka je strašne ukecaná, v tej druhej sa dostaví konečne aj akcia, na konci ktorej však prekvapí sci-fi prvok v podobe obrieho elektrického generátora. Po ňom už nasledujú iba výbuchy a celkové vyznenie pripomína skôr akčnú komédiu Wild Wild West. A čo povedať k Johnovi Rhys-Daviesovi? Ten herec vôbec nestarne. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Nepochybně dobře míněný rodinný film se všemi klady pro děcka vychovaná hamburgery a křížem osázeným mnoha hvězdami a pruhy... pro zbytek světa ale jen průměrně zábavný mix nelogických rozhodnutí, sestříhaných scén a rádoby efektivních historek, které neudrží po hromadě ani J. Rhys-Davies, jenž tohle všechno musel dostat zřejmě jako veřejně prospěšné práce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi mám dobrou náladu nebo co, protože i těmhle celkem špatným a předvídatelným filmům dávám nějak moc vysoké hodnocení. Tohle je takový Zorro trochu jinak a na základě amerických dějin. Sem tam se to snaží být vtipné, sem tam akční, je to hodně patetické. Ale na nízkorozpočtovou produkci mi to prostě nepřišlo až tak zlé. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama