Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 1

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (198)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, ale překvapivě funkční thriller o matce, která pronásleduje únosce svého malého syna. Film prakticky po celou dobu šlape na plyn a minimálně ze začátku se snaží tvářit reálně. Největší problém je v očividně nízkém rozpočtu, který se projevuje hlavně při akčních scénách, které se rychlými střihy snaží tento nedostatek skrývat. Jako thriller na sobotní večer bez problému funkční. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že se budu dívat na napínavý thriller, místo toho jsem dostal podivnou reklamu na americkou dálniční síť a obrněnou dodávku od Chryslera. Honička mě příliš nebavila, protože byla příšerně zdlouhavá a prokládaná emocionálně vypjatými monology k Bohu (nepřítomnému) a k synovi (rovněž nepřítomnému). Scénáři jaksi chyběl nápad, byl celkem předvídatelný a závěr byl už úplně nablblý. ()

Reklama

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnášim, když se postavy ve filmu chovaj debilně a celé se to přitom bere vážně. Něco takového mě dokáže jen vytočit a když jsem u filmu nasranej, tak se to promítne do hodnocení. Ta posraná matka měla tolik možností k zastavení automobilový honičky. Mohla ťuknou do zadku auta únosců a vykolejit ho. Mohla na stanici ukrást tý policajtce mobil, aby pak mohla být s policií v kontaktu. Mohla napálit do únosce s autem, když se po ní rozeběhl s nožem. Ta píča místo toho couvala. Co by tak ti únosci mohli jejímu dítěti udělat? Všechno to bylo jasné blafování, což nám pak film i sám potvrdil. Únosci potřebovali peníze, né dítě - tudíž nebyl jediný důvod k tomu mu ubližovat a to ta matka měla vydedukovat už na začátku filmu. Matka, se kterou máme sympatizovat, protože je to prostě matka a má ráda svého syna, protože je matka. Bylo mi jedno, co se stabe s matkou stejně, jako co se stane s jejím posraným synem. Když byla tak blbá, že se sama opakovaně stavěla do nevýhody (Nechala v domě únosců upilovanou brokovnici na lince, aby si jí mohli vzít. Nemohla tu brokovnici zahodit venku, nebo jí dát někam do šuplíku.), tak jsem spíš fandil únoscům. Čiré zrno podprůměrna. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Hally Ralley nedávala pozor na svého fakana, až se ji to vymstilo. Uneslo ho totiž podivné stvoření, které vypadá jako Jabba Hutt s parukou. Tak rychle nastartuje své auto a zrychluje z 20 na 60(mílí, samozřejmně) a tváří se při tom jako by ji řezali nohu. A pak začíná Rychle a Zběsile(Pomaleji a Nudněji), klidně by mohla vystřídat třeba Vin Diesela, hlavně se svou hláškou: "Vybral sis špatné dítě!" . Celkem jsem se zasmál tomu dialogu: "911, jaký je váš problém?" "Potřebuji pomoc!" Vážně, já si myslel, že si chce objednat pizzu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Akčná napínavá jednohubka, ktorá ma náramne jednorázovo potešila. Všetko sa odohráva viac menej v priamom prenose, na čo nie je našťastie nijako explicitne upozorňované, ale vysvetľuje to napríklad chovanie postáv, ktoré musia reagovať na situáciu v zlomku sekundy a kritizovať, že robia niečo nelogicky z gauča a po premyslení si, že čo by som robil ja, nemá príliš zmysel. Podstatné je, že film od únosu nepustí až do nie príliš zvládnutého konca, ale tak aspoň sa nenaplnila jedna moja varianta rozriešenia zápletky, ktorá by celý film potopila. Toto je typ filmu, aký všetci kritici zvozia, pretože ani neviem prečo... Mne sa páčil okrem podobne ladeného Duelu aj kritizovaný Mostowov Únos, takže tento road-chase sub-subžáner je pre mňa na neskorý večer s vypnutým mozgom ako stvorený. Celé je to o napätí a v tomto zmysle aj film percentuálne hodnotím. Škoda, že neboli na diaľnici nablízku Semir a Jan, nebola by na to Halle sama... ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama