Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Donavan Turnerová, atraktivní a inteligentní mladá žena, měla všechno - úspěšnou kavárnu na krásné pláži v malebném městečku, dokonalého přítele s vyhlídkou na manželství a řadou přátelských vztahů, které ji naplňovali život smíchem a radostí. To všechno se začne rozplývat, když se její přítel náhle přestěhuje. O rok později se Donavan stále snaží vyjít se světem, ale navzdory velkému úsilí její milostný život i kavárna směřují ke zkáze. Právě když se zdá, že se její život nemůže víc zkomplikovat, stojí před volbou, která změní všechno. Obnoví život se svou láskou z minulosti, nebo zanechá podnikání i svůj dosavadní život a vrhne se do něčeho nového a nečekaného? Ať tak či onak, Donavan bude muset zdolat nelehké skutečnosti, aby zjistila, co si má vybrat a jaká budoucnost bude pro ni nejlepší. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (8)

curil odpad!

všechny recenze uživatele

Romantická slaďárna jede podle osvědčené šablony láska, zklamání s jedním partnerem, který jí chce prodat kavárnu, kterou vybudovala "těmahle svýma rukama", další amant, zamilování, poznání, že je sketa, protože ji ve svém chystaném románu shazuje a staví do role prosté hlupky. Jak jinak může být, než se se všechno vysvětlí a amant zachrání kavárnu novým divadelním kusem, na který dostane závdavek. Příběh, kterých jsou tisíce v současném filmovém a televizním byznysu, je dobrý jako kulisa k práci v domácnosti nebo na PC. ()

darius1706 odpad!

všechny recenze uživatele

Na romanťárny občas koukáme se ženou. Mně ten žánr vůbec nesedí, ale uznávám, že někdy se povede celkem vtipnej kus, kde si ženský přijdou na svou romantiku a chlap si odnese nějakou zábavu. To ale rozhodně není tento případ. Film je naprosto o ničem, je ale plný vzletných frází, které by byly třeba i fajn (ne, nebyly), kdyby do toho filmu nějak pasovaly. Postavy se chovají naprosto nelogicky, hlavní herečka je krajně nehezká a protivná a navíc má debilně napsanou roli, abych to zkrátil, je to protivná kravka. Její sestra je zákeřná semetrika, která se ale má zřejmě prezentovat opačně. Hlavní milovník se chová jako naprostý blb, který dělá nám, mužskému pokolení, naprostou ostudu. Kdyby alespoň na závěr odjel, aby se hrdinka alespoň jednou musela posnažit, dal bych ze zoufalství alespoň jednu hvězdu. No a ostatní postavy byly vlastně zbytečné, a to jak konkurenční milovník, který byl asi zamýšlen jako konkurenční milovník, jenže do toho příběhu vlastně nijak nezapadl, jako by tam vůbec nebyl. Nemůžu jinak, než jak jsem hodnotil. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zase raz sto krát prevarený príbeh, presne ako jej káva. So škoricou a karamelom. Nič nové, zhola nič. Aspoň, že Laura je mocná jeba a dobre sa na ňu pozerá. 1 z 5 ()

viper65 odpad!

všechny recenze uživatele

Obsadenie znie sľubne. Až si poviete, že to má potenciál stať sa slušnou romantickou komédiou. Bohužiaľ nie je to nič viac len strata času. Celý film je nudný a plný predvídateľnosti. Charaktery postáv boli tak stereotypné, že som miestami mal pocit, že sa pozerám stredoškolskú hru divadelného krúžku! Príbeh bol svojo triviálnosťou až nezaujímavý! Moja šálka kávy toto rozhodne nieje! Odporúčam sledovať, len v prípade, že máte problémy so zaspávaním! FIASKO! ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Docela hezký příběh, rozhodně plný překvapení. Dokázala jsem se na něj dívat a čekala co přijde, v jednu chvíli nevíte, jestli to dopadne tak, ve druhou, jestli onak. A konec vás může překvapit. Kritizování tady nemá cenu, nemám nic co by mi vadilo, od tohoto filmu čekáte, romantickou komedii, drama tady nehledejte, jestli jím tvůrci mysleli to směřování kavárny ke zkáze, tak dobře, ale jinak to s ním opravdu nemá nic společného. Film na mě celkově působil dobře a pozitivně. Pokud se někomu nelíbí, prostě ať jej vypne, není nic jednoduššího. Právo hodnotit jej však náleží jenom tomu, kdo se na něj dodívá do konce. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama