Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja policajní dôstojníci a zároveň dlhoroční priatelia, Sam Hicks (Timothy Woodward Jr.), to majú ťažké. Každodenne nasadzujú svoje životy, aby ochránili občianky a občanov mesta Los Angeles. Likvidujú teroristov, únoscov a iné nebezpečné živly. Jedného dňa ich pokojnú službu naruší telefonát z dispečingu. V jednom rodinnom dome sa schyľuje k dráme – žiarlivý muž tu spútal svoju priateľku a vyhráža sa jej zabitím. Chris a Sam ihneď zasiahnu a muž sa dá na útek. Pri jeho prenasledovaní dôjde k potýčke a Sam násilníka v sebaobrane zastrelí. Ich nadriadený, kapitán Ryan (Michael Paré), nie je zásahom dvakrát nadšený a rozhodne sa ich potrestať. Priradí im podradnú úlohu: obaja musia robiť ochranku na charitatívnom večierku pre boháčov, ktorý organizuje starosta Abrams (Said Faraj). Keď sa však na scéne objaví jeden z najobávanejších mužov podsvetia, Damian White (Tom Sizemore), so skupinou po zuby ozbrojených teroristov, zajme hostí a začne sa zháňať po doktorke Claire Landis (Emilie Jo Tisdale), nudný večierok sa razom zmení na rukojemnícku drámu. (beso74)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dva policajti se ocitnou v nepravý čas na nepravém místě v budově obsazené teroristy. Tenhle druh námětu mám osobně velmi rád a pokud je kvalitně zpracován, tak prakticky nemůže zklamat, ale to není případ tohoto filmu. Akce je sice víc než 3 minuty jak píše vegetol, ale je neuvěřitelně statická a stereotypně natočená. Co se známějších ksichtů týče tak Paré se jenom mihne a Sizemore v každým druhým záběru působí jako kdyby zrovna na scéně spal a někdo ho vzbudil se slovy: Tome vstávej! Musíš něco říct do vysílačky! Je smutný jak Jack vím co je vražda Scagnetti dopadl, ale kdo chce kam... 1* jenom za ten námět. Jinak darmo mluvit.20% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Akční snímek bez akce, který se snaží hrát na to, že je zde nějaký ten známý béčkový ksicht, ale ani tyhle známé béčkové ksichty nedostaly nějaký prostor, na kterém by se mohly alespoň trochu prezentovat. Komorní, v interiérech, bez napětí a bez čehokoli, co by vás mohlo alespoň trochu bavit. Ztráta času. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný, strašný, strašný! Stokrát omletá verze Smrtonosný pasti, natočená tentokrát na mobilní telefon. Film je po vizuální stránce neuvěřitelně hnusnej a levnej a co je nejhorší, není vůbec akční. Z 90 minut je tu akce tak tři minuty. Zbytek jsou naprosto bláboloidní kecy, který se nedají poslouchat. Hlavní herec a režisér v jedný osobě, idiot jménem Timothy Woodward Jr., nejenže neumí režírovat, ale neumí ani hrát. Má charisma hadrovýho panáka a kdyby dali do hlavní role loutku Hurvínka, dopadlo by to o poznání líp. Na filmu je navíc strašně vidět, že těch pár známých ksichtů jako Sizemore, Paré nebo Mischa Barton, si filmaři pronajali jen chvíli a natočili s nimi všechno na jeden zátah. Sizemore se tak skoro vůbec nedostane do jakékoliv interakce s jinými herci a pořád jen sedí a mluví do telefonu. Toť vše. Casting je navíc totálně mimo. Mischa Barton se na drsnou agentku FBI vůbec nehodí, hraje jako ponocná a její obsazení má na triku zřejmě stejnej umělec, co v Bollovce Sám v temnotě obsadil Taru Reed jako renomovanou vědkyni. Film je navíc neuvěřitelně nudnej a pří délce 90 minut je to smrtelná kombinace. Na videu vyšlo pod názvem Swat: Unit 887. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Unikátny snímok, ktorý by mal byť nedeliteľnou súčasťou každého seminára venujúcemu sa téme AKO NETOČIŤ FILMY. Premrhaný potenciál minimálne 2 solídnych hercov a ukrutánska nuda, ktorej dám jednu hviezdičku len na obmäkčenie tvorcov, aby si to s tým avizovaným pokračovaním rozmysleli. ()

Reklama

Reklama