Reklama

Reklama

The Beatles: Help!

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 1965, 2 min

Obsahy(1)

Hudební videoklip k písni Help!, kterou složil John Lennon, ale oficiálně je připisována skladatelské dvojici Lennon-McCartney. Píseň vyšla na stejnojmenném albu, 6. srpna 1965. Natočeny byly dvě verze videoklipu, první 22. dubna 1965 pro film Pomoc! (1965) a druhá 23. listopadu 1965. (henrycruel)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

John s kytarou, za ním Paul s baskytarou, následuje George s kytarou a vláček uzavírá Ringo s deštníkem. Při bočním záběru je vidět pouze podivné svíjení členů kapely, ale při čelním pohledu vynikne jejich rozverné vykukování do kamery. Za mne je to velmi povedené, ale přeci jen by mne potěšilo, kdyby klip byl postaven na více než jednom nápadu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Pomoc, někoho potřebuji. Pomoc, ne jen tak někoho. Pomoc, víš, že někoho potřebuji. Pomoc! Když jsem byl mladší, mnohem mladší než dnes, nepotřeboval jsem, aby mi kdokoliv pomáhal. Ale ty dny jsou pryč a já si nejsem sebou tak jistý. Teď zjištuji, že jsem se změnil, jsem otevřenější. Pomoz mi, jestli můžeš, připadám si na dně a uvědomuju si že jsi tady. Pomož mi dostat se zpátky na zem. Cožpak se necháš prosit, prosím, pomoz mi. Můj život se teď změnil ve všech možných směrech. Zdá se, že má nezávislost mizí v mlze. Ale čas od času se cítím velmi nejistý.Vím, že tě potřebuji, jako nikdy předtím. Pomoz mi, pomoz mi uuu!" *** ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama