Reklama

Reklama

Ostře sledovaný vlak

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Pozor, pozor! Z druhého nástupiště odjíždí ostře sledovaný soutěžní vlak. Takže pokud jste příznivci křížovek a kvízů, ale i příjemné zábavy, potom každý všední den v 18:00 nezapomeňte přepnout na televizi Relax. Žádní předem domluvení soutěžící, náhodně vylosované otázky a milé ceny. Nová soutěž vás pobaví každý všední podvečer, ale pokud máte soutěžního ducha můžete si naplánovat cestu soutěžním Regiojetem. Vyrážíme v sobotu v 6:54 z Ostravy v 13:44 z Prahy. Na palubě se na vás těší moderátoři Monika Žídková a Jan Antonín Duchoslav. Takže nasedat Ostře sledovaný vlak odjíždí! (TV Relax)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (4)

riza-do odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč si Relax vymýšlí pořady v hlučném prostředí, které nedokáže dostatečně odhlučnit a z pořadu je tak otravně slyšet převážně nezajímavé okolí. Jediným plusem na pořadu jsou pak stále se opakující reklamy sponzorů, takže není důvod nepřepnout. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Proč jsem nehodnotil odpadem? A) Otázka z bronzového kufru.(Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama.(Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama.(Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama.B) Otázka ze stříbrného kufru.(Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama.(Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama.(Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama.(Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama.C) Otázka ze zlatého kufru.(Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama.(Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama.(Ne)nápadná reklama. (Ne)nápadná reklama. ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Cabadaj převrátil Máchu, oprášil pavučiny a rozhodl se naskočit do rozjetého soutěžního vlaku, kde se hraje o závratné sumy v maximální hodnotě skoro až 10 000 Kč! Cestující jsou pak trýzněni jak otázkami, tak přítomností Honzy Tondy. No a než to Ducháček všechno zařídí a vy vyhrajete nějakou tu cenu útěchy, stihne vám tento starý slizoun, hrající si na moderátora, třeba i odprezentovat svoje neskromné názory jako všeobecnou pravdu, fuj! Celé to navíc působí jako velká nepodařená reklama už tím, že bez sponzorů by zřejmě tato zbytečná televize nemohla těch pár drobností v zatuchlých škatulách rozdat. Osobně jsem nikdy neměl moc rád cestování vlakem, ale po zhlédnutí tohoto pořadu z něj nejspíš budu mít fobii. Ostře sledovaný vlak patří do šrotu. 0% ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Cabadaj z toho má srandu,ale postarší nakydlá šikulka Žídků to prožívá jak první orgasmus. Občas dají otázky jak se řekne latinsky zajíc (LEPTUS) což je na takovouto triviální soutěž velmi záludná otázka. Že bych se měl za své znalosti provést vlakem z Ostravy do Brna mě nebere. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • První série pořadu se natáčela se společností Regiojet. Další série byly točeny se společností Leo Express. (tsatsiki)

Reklama

Reklama