Reklama

Reklama

Tahle jízda nekončí

(pořad)
všechny plakáty
Hudební / Zábavný
Československo, 1984, 61 min

Obsahy(1)

Zábavná estráda, která vznikla k 45. narozeninám Josefa Laufera, který je zároveň moderátorem celého pořadu. Těšit se můžete na humorné scénky, pěvecká čísla a samozřejmě hudební vystoupení. To vše v podání Josefa Laufera a jeho vážených hostů. (Česká televize)

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Show jak se patří. 1) Silně nedoceněný Josef Laufer patřil dlouhou dobu (minimálně třicet let) k mužům neurčitého věku. Zde mu bylo 45 let a právě si vyrobil vlastní pořad._____ 2) Zpěvák podmanivého hlasu, špičkový tanečník a obrovský showman předvádí něco ze svého umění. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ke svým 45. narozeninám si Josef Laufer nadělil zábavnou písničkovou estrádu, ve které je samozřejmě hlavní hvězdou on, ale zazpívá a zahraje si s ním ve scénce i Jaroslava Kretschmerová nebo Jana Paulová, Jaroslav Čejka tentokrát netradičně bez výraznějších obleků jen přicmrdává a sem tam se objeví spíše jakoby nepatřičně na jevišti. Dále zazpívali zahraniční hosté Charles Shaw a Judith Szücs. Hrála kapela Golem. Nepatřím k žádným velkým obdivovatelům Josefa Laufera, ale musí se nechat, že jeho taneční kreace jsou skutečně výtečné a když rozjede ty svoje neposedné nohy, totálně nestíhám. Fakt borec. Celkově rozhodně zajímavý pořad z archívu ČT, na který se rád zase za pár let podívám. ()

Reklama

Reklama