Reklama

Reklama

V pasti

  • Francie Oppression (více)
Trailer 1

VOD (1)

Dětská psycholožka Mary Portman (Naomi Watts) přišla při tragické automobilové nehodě o manžela. Její syn Stephen sice nehodu přežil, ale zůstal ve vegetativním stavu upoutaný na lůžko. Pro Mary se život změnil v nepřetržitou péči o paralyzované dítě. V jejím velkém domě uprostřed lesů v ní narůstá pocit samoty a izolace. Vše změní příchod nového pacienta. Malý chlapec Tom se po smrti matky uzavřel do sebe. Mary se rozhodne vzít Toma v rámci léčby k sobě domů. Uprostřed zuřící sněhové bouře však hoch z domu zmizí. Šance, že přežil venku mrazivou noc, je nulová. Mary si je přesto jistá, že poté Toma ve svém domě několikrát zahlédla. Z místností se ozývají zvláštní zvuky, v domě se začínají dít děsivé věci. Někdo nebo něco je ohrožuje. Mary a Stephen už nejsou ve svém domově v bezpečí. S narůstající hrůzou nabývá Mary přesvědčení, že je pronásleduje duch mrtvého chlapce... (Bioscop)

(více)

Recenze (108)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $6,900,335Tržby Celosvetovo $10,174,000▐ Čistá rutina, ktorá nemá čím zvláštnym prekvapiť. /40%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“ZDÁ SE MI, JAKO BYCH ZTRÁCELA ROZUM...“ /// Naomi je psycholožka, co má na starost bejvalý roztomilý parchanty, procházející složitým obdobím. Ovšem chudák holka je na tom podobně. Navíc žije na vodlehlým místě… do toho se blíží ta bouře… Pár slušnejch lekaček navnadí. Co sere, je to budování atmosféry… takže se vlastně dlouho nic extra neděje, jen plká. Naomi je na hororovej žánr luxusní herečkou, tak nepřekvapí, že je na ní postavejnej celej film. Co mrzí, že z ní dělaj krávu. Ovšem za idiota tady má bejt někdo jinej… a mám dojem dojem, že to budu asi já! Po domě chodí magor a kdo se na něj koukne, toho kladivem bouchne... Tak rozhodně se nikdy nenechám zachraňovat cvokařema. To bych musel bejt blázen! A film? Snůška fungujících votřepanejch hororovejch propriet, namíchanejch do debilního celku. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Doma se mi válí tělo, který krmím, meju... 2.) Trošku mě trápí spánková parasomnie. 3.) Thx za titule „djsulo „. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně thriller, na který se dalo koukat. Napínavý film se sympatickou herečkou v hlavní roli. Opět jsem se přesvědčil, že nikdy nebudu bydlet v izolaci na konci světa a uprostřed lesů. Zlatý panelák 2 + 1, kde se nikdy nemůže stát, že Vám někdo chodí po bytě, aníž byste o tom nevěděli, nebo se někdo schovává v trubkách za stěnou či ve skříni... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Stereotypné, unavené od prvých sekúnd, rutinne nakrútené. Pôsobí to dojmom, že všetci si už pár dní po prvej klapke uvedomili, že z tohto žiadny budúci klenot nevyrobia a tak len ospalo skladali jednu scénu za druhou a boli radi, že im v tom hrá Oliver Platt, ktorý im pri tom určite povedal plno dobrých vtipov. Naomi Watts v hororoch začínala (Výťah smrti, Kukuričné deti 4, Kruh) a keď jej kariéra začala uvädať, povedala si pomaly odkvitajúca kráska, že je načase horory znova požiadať o príchod na výslnie. To sa však nepodarilo, je to otravné béčko ako vyšité a nebyť pár scén, pár twistov a jedného Olivera Platta (mám toho týpka fakt rád), fakt neviem, ako by som to prežil. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po smrti svojho manžela, ktorý prišiel pri autohavárii o život, žije psychologička Mary (Naomi Watts) so svojím nevlastným synom Stephenom (Charlie Heaton), o ktorého sa musí starať, pretože pri zrážke utrpel zranenia, ktorých následkom vyžaduje neustálu starostlivosť. Jej jediným potešením je detský pacient Tom (Jacob Tremblay). Keď sa tento chlapec stratí uprostred tuhej zimy a šance na jeho prežitie sú nulové, začína sa Mary prepadať do stavov šialenstva, pretože sa v jej dome začínajú diať zvláštne veci a zdá sa, že chlapec jej chce dať pred odchodom na večný odpočinok posledné znamenie. - Tento horor som pozeral kvôli hercom, ktorí sa v ňom objavili. Hlavne kvôli Charliemu Heatonovi, u ktorého som chcel vidieť, ako dokáže hrať mimo Stranger Things, a jeho výkon sa mi páčil, aj keď hral len chlapca pripútaného k posteli alebo vozíku. Ďalej kvôli Jacobovi Tremblayovi, ktorý je podla mňa jeden z najlepších detských hororových talentov poslednej doby a práca s ním musí byť úžasná, pretože na svoj vek dokáže hrať až neuveritelne vyspelo. Bol som zvedavý aj na Naomi Watts, ktorú kvôli tomu, ako zanevrela na žáner horor, ktorý jej pomohol vybudovať kariéru, vôbec nemám rád, ale zase musím uznať, že herečka je dobrá. A dopadlo to celkom zaujímavo. Scenár sa dal už v mnohých hororoch vidieť, dokonca aj v roku 2016 vznikol v podstate rovnaký počin len s nižším rozpočtom, ale tu mu pomáhalo to izolované prostredie a celkom dobre vybudované mystérium okolo zmiznutia chlapca. Záverečné minúty boli slušne vystupňované a aj vďaka špičkovému technickému spracovaniu sa na to dobre pozeralo, takže bez váhania za slušné tri. + herečka z The Ring + herec z Extraterrestrial a Before I Wake + herec z Stranger Things + herec z Dawn of the Dead ()

Morien 

všechny recenze uživatele

"Please, just put the axe down and we can talk about this." Naomi Watts je taková skvělá a stejně se musí v práci potýkat s lidmi, kteří nevycítí ironii, ani když jim cestou domů cvrnkne přímo do nosu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Má dětská psycholožka doma za zdmi třiceti kilovou kanadskou krysu s roztomilýma očičkama a nebo přichází čas Waltera Sobchaka a jeho drsných rehabilitačních praktik? Pokus o thriller, který jen unaveně simuluje napětí a překvapivou zápletku. Něco málo mohla zachránit nahota Naomi Watts, ale když při ní hází šavli do záchodu, není to ono.. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Tento film jest velký shit. Nevím, kdo to vymyslel, ale nedivila bych se, kdyby byl před transplantací mozku. Ten začátek by se ještě možná, MOŽNÁ, dal v případě, že by hodně rychle nastoupilo odsýpající béčko. Bohužel nastoupil výše zmíněný velmi dobře odsýpající shit. Chudák Naomi. Poslední dobou nemá šťastnou volbu filmů, kde jsou ty doby Kruhu... Ten film je tak o ničem, že na něj nejde ani nadávat. A představte si něco horšího, než film, co se nedá ani pěkně barvitě a sarkasticky zkritizovat, aby si člověk uspokojil svoje zlé, hnidopišské já. Už jsem zmínila, že ten film je totální ztráta času? Jestli chcete lepší horor, běžte odsunout ledničku a pohleďte na ten humus tam nakulminovaný. Tohle můžete přihodit tamtéž. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, ale opravdu nemám potřebu sledovat film tak zásadně utopený ve tmě. Samozřejmě oceňuju, že lekačky a další žánrové prvky, ať už jsou jakkoliv laciné, jsou natočené nadmíru slušně, nicméně z příběhu ovlivněném narušenou psychikou několika lidí a obklopeném tunami sněhu by se dalo vydolovat krapet víc. Naomi Watts musí být sakra dobrá psycholožka, když za ní do totálně zapadlé ordinace někdo jezdí. Sama nicméně odbornou pomoc potřebuje, páč před časem při autonehodě přišla o manžela a vlastně i nevlastního syna, který zůstává upoutaný na lůžku nebo před televizí ve vegetativním stavu. Kromě toho vidí pokroky s malým pacientem. Jenže se pár věcí stane. A zničená a pochybující Naomi začne tušit, že scénárista to možná trochu překombinoval a na několik otázek prostě neodpověděl. Poslední třetina už hodně pokulhávající. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď chce niekto natočiť kvalitný horrorový thriller, tak potrebuje zaujímavý scenár a predovšetkým charizmatického záporného hrdinu. V prípade snímku "V pasci" chýba aj jedno, aj druhé. Scenár je tak priehľadný, že už od začiatku som vedel ako to dopadne. No a ten sopľavý vraždiaci teenager s oidipovskym komplexom mal akože divákov presvedčiť o tom, že je nebezpečný psychopat? To snáď nie. Však by ho aj tá útla Naomi Watts hravo spacifikovala dvoma troma zauchami. Ten holobriadok mal byť hrôzu vzbudzujúci záporak? Ale no tak! * ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zvláštní děj, který je docela úchylný a nebyl to asi úplně dobrý nápad se vydat tímto směrem, ale na druhou stranu to je zase originální. :D V určitých momentech to mělo dobrý náběh, ale prostě to celé mi nebylo moc příjemné. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľká fešanda Naomi Watts ako Mary Portman čoby detská sexi psychologička. Herecký výkon Naomi nadpriemerný, slušná erotická pohnútka o tom, že láska kvitne v každom veku a rajcovná macocha je žiadúca. Avšak tu v podstate pozitíva snímky končia. SPOILERY. Deravý a nelogický scenár spísaný narýchlo, kde sa nikto nezaoberá elementárnymi faktami, ako je možné prešťať x špecialistov a predstierať kómu?!? Ďalším veľkým problémom filmu je strih, keď už sa ako tak začne niečo diať. Bum, stane sa niečo - alebo vojde niekto kto tam nepatrí, čo z toho robí - ako sa hovorí - selanku bez ladu a skladu. Do mrazivého trileru to má tým pádom ďaleko, pretože budovanie atmosféry zlyháva. Ako vyvražďovačka je to zase jalové a svojím spôsobom aj naivné. Pokiaľ už útočníka omráčim, prečo ho aspoň nezviažem keď už teda rovno nezlikvidujem, že!? Podpriemerná snímka, ktorá síce má snahu, ale výsledný efekt je nulový. Dalo sa vytiahnuť podstatne viac, na jedno pozretie určite áno, ale inak nič k čomu by som sa vracal. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Thriller, ktorý toho veľa neponúkne. Len tisíckrát obohranú šablónu "strašenia" v dome, kde pointa a rozuzlenie boli jasné vlastne už pár minút po úvodných titulkoch. Chcelo sa to tváriť veľmi sofistikovane a akože divákovi naservírovať "šokujúce" finále, no dostal som maximálne len tak pocit znechutenia a úľavy, že je tomu už koniec. Navyše chalanisko mi bol ako herec nesympatický a N. Watts tu zase neprekročila svoj tieň. Tá jedna nahá scéna (mimochodom nebolo nič vidno) to mala akože vytrhnúť? Jediné čo stojí za zmienku je priemerná kamera. Slabý podpriemer. 35/100 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo, a až na pár infarktových lekaček - které obecně nesnáším - a nelogických věcí (resp. věcí, které mi moc nedávaly smysl), tomu nemám moc co vytknout. Naomi Watts jsem zatím neviděl ve vyloženě špatném filmu a ani zde tomu nebylo jinak - byť jsem si při sledování nerad uvědomil, jak moc už zestárla a jak je na ní blížící se padesátka znát. Na filmu mě rovněž potěšil herecký výskyt současné největší dětské herecké hvězdy Hollywoodu, Jacobe Tremblaye - zatím jsem s tím maličkým viděl 3 filmy a ve všech byl vážně skvělý. Celkově jsem si tohle kino hodně užil, líbila se mi napínavá atmosféra, vydatně podpořená skvělou hudbou, a potěšilo mě i závěrečné rozuzlení - skončilo to přesně tak, jak jsem si přál. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|15%| V pasti jsem se ocitl já, když jsem toto sledoval. Náhodně jsem si film vybral, tak nějak jsem předpokládal, že to bude nenáročná jednohubka (při nejhorším) a ono to bylo teda ještě o dost slabší, než jsem tušil. Snímek má krátkou stopáž a přesto jsem si musel dát tak 4 krátké pauzy, abych to vůbec do konce dodíval. Pochválit můžu jedině herečku Naomi Watts, která to zahrála asi nejlépe, jak dovedla – na svůj věk vypadá velice svěží – méně než bych ji tipoval. Nějaký ten nápad zezačátku, námět – to vše vypadalo slibně, ale čím šel film dopředu, tím to bylo nudnější. V cca 53 minutě se nám tu vynoří „šokující zvrat“, který mě osobně nepřišel šokující ale téměř nesmyslný. Motiv toho člověka jsem absolutně nechápal. Nejhorší na tom bylo, že všelijaké klišé a naháněčky po domě od tohoto zvratu trvali přibližně půl hodiny, což mi moc napínavé nepřišlo. Takže tak, nudný film s tak špatnou pointou až jsem se divil, čeho všeho jsou tvůrci schopní. Možná jsem moc přísný a kverulantský, ale já to tak vnímal. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak za mě hodně průměrnej(tuctovej) spíš podprůměrnej drama/thriller(s hororem bych to až tak nespojoval), kterej ve svý době dokonce běžel i v kinech. Mně osobně se tenhle snímek hodí spíš na TV obrazovky kde mezi dalšími obdobnými kousky vyloženě zapadne. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Opičí láska k (zlo)duchovi v (pří)jemně mrazivém balení. Dětské psycholožce Mary Portman leze samota a nedostatek penisů na vaginu, tudíž jí šplouchá (na maják), až už vidí "pékádéčka" i v dětských omalovánkách. Je to empatická a vzorná doktorka i macecha, která se už půl roku stará o handicapovaného nevlastního syna, ke všemu se k ní oklikou vrátil jeden její malý pacient, který se hned, co se u ní ohřál, zaběhl v zasněženém okolí jejího domu. První polovinu filmu sledujeme Naomi Watts, jak propadá přízrakům, hysterii a následkům klimakteria, druhou polovinu je už vyklidněná, sice si svůj penis bude muset udatně vybojovat, nicméně už ví, že až (zlo)duchovi vyčiní, čeká ji přinejmenším kvalitní anál líza po jejím nočním, velmi napínavém dobrodružství. Budete-li patřit k těm šťastným divákům, kterým nikdo neproflákne před zhlédnutím VELKOU POINTU, k níž dojde přibližně uprostřed filmu, tak budete ryze šokováni. Ani před ní a ani po ní už vás nečeká nic, co by se jí vyrovnalo. Ovšem pozor! Stačí-li vám vydatné lekání, mrazení v zádech i genitáliích, žena v úzkých uprostřed zasněžené krajiny, pak jste nepochybně na dobré cestě si tenhle thriller náramně užít. Já jsem si nepustil trailer, nic jsem od filmu nečekal, ten měl ostatně mizernou propagaci, bohužel pointu zde některé komenty vyzrazují, ale i tak pohodička. Naomi Watts už má téměř pět křížků na krku, vypadá ale podstatně mladší. Byl jsem vděčný za její křivky, vyšpulený nahý zadek u toaletní mísy, co taky víc chtít s přístupným ratingem, že. A hraje bezvadně. Než Jacoba Tremblayho v budoucnu postihne syndrom všech dětských hvězd, bude stále obsazován do rolí chlapečků, kteří mají nějakým způsobem pohnutý osud. A třetí z trojice je zcela neznámý Charlie Heaton coby po nehodě ochrnutý mladík. Dalších herců už ani nebylo třeba, i když ve filmu účinkuje třeba takový Oliver Platt, ti tři to v pohodě zvládli. Nejpodstatnějším atributem bylo vhodně zvolené prostředí odlehlé samoty, vyvolávající až téměř klaustrofobní pocity. Tím, že jsme se od Maryina domu ani na krok nevzdálili, byla zachována plně klaustrofobní funkčnost lokací. Režisér Farren Blackburn jen velmi zřídka opouští svůj televizní revír, udělal to teprve podruhé. A překvapil, že uměl navodit atmosféru, solidní napětí, jen to v první polovině trochu moc přeháněl s lekačkami, které, jak se záhy ukázalo, v určitém poměru vycházely z psychické nepohody hlavní hrdinky. Produkci samozřejmě na mnoho peněz film nepřišel, jedná se nízkorozpočtový počin. V kinech žádný poprask nesklidil. Ovšem doma, takhle pěkně v noci, může fungovat zajímavě. 8/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia prišli so zásadnou myšlienkou, že deti sa prechodom do puberty stávajú novými ľuďmi a pre svojich rodičov sú zrazu akoby cudzincami. No, okolo toho by sa dala vystavať slušná artová dráma, lenže v Europa Corp, ako sa dalo čakať, sa rozhodli pre totálne béčkový horor so zvratmi, ktoré by tak - tak prešli možno v deväťdesiatych rokoch. Celé to samozrejme stojí a padá na Naomi, ktorá je samozrejme najväčším kladom filmu a celkom potešilo aj napätie počas finále. Jeho logika už vôbec. Oliver Platt nestarne do šedín, ale do objemu, stále je to ale sympaťák. Ešte by sa dalo pochváliť scenár za to, že so zásadným odhalením neprichádza až na konci, kedy by "to" bolo jasné aj tým, ktorí celý film prespali, ale náš predpoklad, ako sa veci majú, potvrdzuje oveľa skôr. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý tohtoročný odpad musí pripadnúť filmu "Shut In." Vôbec som nečakal, že to nakoniec dopadne až tak zle, no musím priznať, že takto zle spracovaný scenár som nevidel už dávno. Jeden z najhorších hororových scenárov od čias The Remains. A to je vskutku niečo. Nebudem spoilovať, čo sa stane, no jednoznačne môžem za seba potvrdiť, že všetko čo sa tu udeje je tak neskutočná hovadina, že človeku sa skutočne otvára nožík vo vrecku. Toľko klišé, toľko nezmyslov a prekvapenie v tretej tretine filmu, ktoré dokopy nedáva žiadny zmysel a spôsobí, že herecký výkon Rhysa Wakefielda v The Purge si zasluhuje nomináciu na oskara. Je mi ľúto Farrena Blackburna, ktorý sa snaží dať do svojej réžie aspoň niečo a je mi ľúto Naomi Watts, ktorá tu bojuje so scenárom ako sa dá, ale nemá to čím zachrániť. Je to proste učinená katastrofa, čo sa sem dokázalo vtrepať. Film je absolútna strata času a osobne si myslím, že sa vám nič nestane, ak ho budete ignorovať Hodnotenie: F ()

Reklama

Reklama