Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank (Eric Bana) a Finch (Ricky Gervais) pracují v rádiu jako redaktor a technik. Jejich šéf jim zadá úkol, aby odcestovali do jedné země Jižní Ameriky, kde právě probíhá puč, a posluchačům zprostředkovali autentické zpravodajství. Shodou okolností však přijdou o letenky a musejí vymyslet záložní plán. Tím se stává nápad s ukrytím v New Yorku, přímo naproti budově rádia, a nafingováním vlastního únosu. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚCO SE DĚJE V EKVÁDORU. VYPADÁ TO TAM NA POČÁTEK POVSTÁNÍ. NEDOKÁŽOU ŘÍCT, KDY SE TO PŘESNĚ ROZPOUTÁ, ALE STANE SE TO. MÁŠ ZÁJEM?...“ /// Arogantní, sebestřednej, okouzlující (aspoň pro ženský) parchant Frank a nudnej chudák (nosící smůlu) Finch tvoří pár... pracovní pár... jedný rozhlasový stanice. Duo, který k sobě nikdy nemůže pasovat je vystaveno dobrodružství, který všichni (?) známe pod přízviskem Vrtěti psem. Je to kurva prdel! Teda aspoň já se bavil, páč Finch je sice kokot, ale se zvukem to fakt umí. No a Frank... prostě není namachrovanej nadarmo. Fajn role pro Banu, standardní Gervais... Farmiga je ftipná... ne, že by to bylo nezapomenutelný, ale až se někde budou bavit o mystifikaci – vzpomenu si! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neviděl jsem. 2.) Můžu si vybrat mezi rukojmím nebo mrtvolou. 3.) Zjistím, že Ace of Spades bylo napsaná pro Gervaise. 4.) Thx za titule ,,rammmannCZ“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Nápaditý, svižný, vtipný. Takový je film Rickey Gervaise s Ricky Gervaisem a skvělým Ericem Banou v hlavní roli. Herecky moc dobře zvládnuté, vtipů bylo sice pomálu, ale zato nám NETFLIX jako vždy poskytl skvělou kameru a střih. Poté, co se musí dva rádioví žurnalisté vydat do Ekvádoru, jeden z nich omylem vyhodí pasy do pojezdného kontejneru. Vyřeší to tak, že se ukryjí v domě naproti jejich kanceláři, a budou vysílat zprávy z Ekvádoru odtamtud. To se skvěle daří, zvrtne se to ale ve chvíli, kdy po nich začne pátrat doslova celý Ekvádor. Vymysleli si totiž, že ví, kdo rozpoutal tamější válku. Do toho všeho se ještě zaplétá jedna žena - milenka jednoho a manželka druhého. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když Rickyho někam pozvou, většinou urazí půlku Hollywoodu. Když ale s Hollywoodem točí nějakou tu jeho komedii, většinou se humorově zdržuje v pozadí. Ale já musím říct, že ač mě jeho komedie dříve přišly vtipností poměrně průměrné, tak dneska jsem si na něj už zvykl a Zvláštní korespondenty si docela i užil. A to i přesto, že se údajně jedná o remake. Bylo to prostě fajn. Námět je sám o sobě super a pár scén to i přes obecnou filmovou pohodu dokázalo povýšit na onu čtvrtou hvězdu. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Castingovej majstrštyk, Bana je správnej kick-ass, Vera dobrá mrška, Kelly Macdonald sympaťačka (as ever), no a Ricky... co dodat, jestli vás jeho humor baví, přijdete si s těmito zvláštními dopisovateli na své. Gervais se sice drží trochu zkrátka (když to člověk srovná s jeho stand-up shows), ale hlavně první půlka, resp. než se děj přemístí do Ekvádoru, šlape výtečně, a to především ve chvílích, kdy jsou na obrazovce Gervais, Bana a ti dva blázni, u kterých se schovávali- přesně tady se ukáže Gervaisova genialita a smysl pro pointu. Závěr je trochu odfláknutej, nebo spíš slovy samotného snímku- "Tohle vypadá jak závěr nějakého filmu." "Jo, závěr low-budget filmu." Každopádně jedna z nejlepších komedií za poslední dobu, na míle vzdálena současným US crazy komediím. A pokud takhle nějak bude vypadat novej filmovej The Office, těším se převelice. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Richard Lučina se umí sám sobě zasmát jako málokdo, a na to konto si šije pitoreskní role na míru (byť tuto šlohnul stylem nevídaným). I proto mu je drtivou většinou diváctva přán happyend, ve kterém se svou oddanou klisničkou kráčí ruku v kopyto ke stárbaksu, zapadajícímu frapičínu vstříc. Pozor, spoiler tam byl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Ontário a v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Keď je Frank (Eric Bana) v Ianovom (Ricky Gervais) byte, pozerá sa na vitrínu plnú zberateľských postavičiek z komiksov od Marvelu. Je medzi nimi i figúrka Hulka, ktorého si Bana zahral vo filme Hulk (2003). (tomashrabek)

Reklama

Reklama