Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank, šéfkuchár v Las Vegas, prepadne vášni k záhadnému dievčaťu Lole. Ich intenzívny vzťah ale skomplikuje muž z minulosti. Špirála žiarlivosti, ambícií a násilia doženie Franka až na cestu pomsty, s cieľom získať späť svoju lásku, ktorou je chorobne posadnutý. (TV JOJ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

higuain 

všechny recenze uživatele

Frank dost žárlí a Lola má tajemnou minulost, kterou Frank postupně odhaluje, což přináší jen další problémy. Díky hercům je to docela fajn. Jen je to až příliš ponuré, více živelnosti by tomu neuškodilo. A konec mě taky moc neuspokojil, i když jeho "neameričnost" je ve své podstatě sympatická. Lepší tři. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Psychosexuální love story odehrávající se v Las Vegas a Paříži o lásce,, obsesi, sexu, zradě, pomstě a nakonec hledání vykoupení. Toto video určitě dostane tisíce , ale kdo otvítuje mě že jsem vyplýtval hodinu a půl života jen kvůli Michaelovi Shannonovi. Film začíná strojeným pompézním vztahem a pokračuje 50 odstíny erotického psychodramatu několika cákanci neo-nor thrilleru. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Frank a Lola je presne ten typ vzácneho filmu, na ktorý by som sa vydržal pozeraž ďalších 10 hodín!!! Pritom to vlastne nemá nejakú extra zápletku, ani dej, o nič veľké nejde a predsa to funguje (aspoň u mňa). Určite je to chrizmatickým démonom Michaelom Shannonom,, ktorého už asi definitívne musím dať do hereckej Top 10 (aj po fenomenálnom Nocturnal Animals). Frank a Lola je parádne príjemná jednohubková klubovka, aké môžem! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Bezvadné herecké obsazení, přesto jsem nebyla schopná vsáknout příběh, který se tam odehrával a ve výsledku jsem měla pocit, že ani herci neví jak s tím naložit. Takže jsou dvě možnosti. 1. neměla jsem svůj den a za 2.scénář byl příšerný. Vím, že je to debut, ale přece jen se s tím mohl Mathew víc pohňoucat. Mě tedy nepřesvědčil, škoda. Slaboulinečká trojka a to jen kvůli Emanuelle Devos a dvěma Michaelům. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Krásně smíchaná francouzšina s prostředím amerického hotelového světa, slušná porce tajemna, jemuž ale chybí silnější mrazení. Pocit, který by dodal lepší scénář. Takhle sledujete do půlky boj kočky s myší, a v půlce si uvědomíte, že nevíte, kdo je kočka a kdo myš. Chcete ale vidět a vědět víc, a to se nestane. Hezky ukázané prostředí erot. klubu, ale ani to dál nevedlo. Poots není vždy úplně sexbomba, hlavně jako ubulená s červeným nosem. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama