Reklama

Reklama

Ford nařídí zdráhajícímu se Bernardovi, aby vykonával svou práci jako obvykle. Maeve si chce změnit svůj scénář. Pro Dolores je stále těžší oddělit sny od reality. Teddyho sužují temné vzpomínky, zatímco Muž v černém vzpomíná na utrpení, které ho přivedlo do tohoto kritického okamžiku. (HBO Europe)

Recenze (24)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule se charaktery několika postav rázně projevili a nyní se v tom směle pokračuje dál a dojde i k ohromnému překvapení. Další skládačka ze záhad a tajemství opět doplněna a tak už téměř tušíme, co že se to v tom parku vlastně děje. Stále však ještě nevíme proč, i když určité střípky to už teď poodhalují. Tempo vyprávění příběhu se stále drží a je to dobře. Byl by nesmysl, kdyby se to teď z nenadále rozjelo na plné obrátky. Atmosféra je tedy tímto stále stejná. Finále se neodvratně blíží a dle toho, jak je to po dějové stránce nastaveno nelze ve sledování nepokračovat dál. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

HBO a jeho "schválně béčkovej" seriál pokračuje v rádoby sofistikovaně naplánovaným příběhovým downgradu aneb Westworld je jediná show na světě, kde můžete jakýkoli postavě klidně napsat debilní chování a dialogy, a později všechno skrze nový epizody schválně zaonačit tak, že se z nich vyklubou účelně naprogramovaní roboti. Scénáristův ráj! ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda je proti předešlému dílu o něco slabší,ale hodně mě baví dějová linie kolem Maeve,takže jsem v pohodě.Tento díl evidentně funguje jako základ pro velké finále,tak doufám,že nějaké přijde,kdyby nechali tvůrci závěr jen trapně vyšumět,vytočili by mě do červených hodnot.Počítám,že by jim to asi bylo jedno:). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pôsobí to trochu ako expozícia k posledným dvom dielom, teda aspoň dúfam, že to tak bude. Teší ma, že sa konečne začínam dozvedať niečo o tajomnom labyrinte (to čo tu zaznie, vzbudzuje veľké očakávania) a taktiež o Harrisovej postave. Tej najzaujímavejšej v celom seriáli. Mrzí ma, že jedna moja obľúbená postava seriál navždy opustila v siedmej časti a jej neprítomnosť zrazu dosť negatívne pociťujem, ale podľa toho, čoho som svedkom, ani to nie je stopercentne isté. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V salóne Mariposa odznejú na klavíri piesne "House of the Rising Sun""Black to Black" od Amy Winehouse. (fugyx)

Reklama

Reklama