Reklama

Reklama

Ford představí svou vizi nového odvážného příběhu. Dolores se díky Bernardovi a Muži v černém konečně vyrovná s tím, kým skutečně je. Maeve dává do pohybu svůj plán na osvobození, zatímco Westworld čelí velkému převratu. (HBO Europe)

Recenze (38)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě byla vypravěčská spletitost s filosofickými úvahami o povaze vědomí nebo o umělé inteligenci. V druhé řadě popohánějí tvůrci příběh více dopředu. Stále je zde ale několik paralelních dějových linií. Mizí také nahota a objevuje se více krve. Scénárista se například brání před svým výtvorem utrženou lidskou nohou. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dejove linie su az prilis neprehladne, miestami nelogicke az absurdne. uplne v nich chyba aj napriek vyvrcholeniu sezony pocit gradacie a predtucha, ze sa zomelie shitstorm. nolaniatka by si mohli pozriet spielbergov jurassic park, aspon by sa noobi priucili od majstra, ako sa nieco take robi. posledny diel je velke sklamanie z jedneho hypu. eleanor +1 ()

Reklama

Superkritik 

všechny recenze uživatele

Tenhle dil byl famozni a skvele zakoncil celou serii. Vsechno do sebe krasne zapadlo. Dlouho jsem nevidel serial s tak propracovanym scenarem s nekolika twisty (pripomnelo mi to film The Prestige, ktery napsal Jonathan Nolan se svym bratrem Christopherem). A vyborne herecke vykony (nejen) Jeffreyho Wrighta, Eda Harrise a Anthony Hopkinse jsou tresinkou na dortu. Za me 97%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neveril som, že sa dočkám vyriešenia všetkého, čo som dosiaľ videl, lenže príbeh Westworldu písal Nolan a nie Lindelof. V polovici prichádza prvý zvrat ako sviňa a nie je posledný. Keďže som blbý, tak ma žiaden v takej podobe, ako ich vidíme, nenapadol. Vysvetlenie línie s geniálnym Edom Harrisom je zvrat porovnateľý so Šiestym zmyslom a vlastne by tak prvá séria mohla aj skončiť, lenže scenáristi si povedali, že budú voči divákom spravodliví. Asi ako Ford voči svojim výtvorom a ľuďom. Ak vydržíte do konca, pochopíte, čo mám na mysli. Btw najlepšie ukončenie nielen série, ale aj seriálu, aký som videl. Podľa mňa ďalšia séria nie je ani potrebná, skôr sa vďaka náznakom jej dosť obávam, ale ak to budú písať opäť Nolan s Joy, tak to bude opäť "joy" sledovať. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady, na závěr jsme se dočkali velkého rozuzlení příběhu, který ještě překvapil v podobě E. Harrisa, nutno dodat, že náznaky byly a různé scény mě zarážely v jeho příběhu a hlavně v příběhu E. R. Wood, leč rozhodně mě nenapadl takový konec. .. Samozřejmě zvratů bylo více a nevyhlo se ani postavě A. Hopkinse. Nebudu to zde rozepisovat, na to je nelepší zhlédnout seriál. .. Jinak konec naznačil, že 1 série je první a poslední, leč pokud ne, bůh ví co z toho vznikne a hlavně o čem bude. .... HODNOCENÍ: 91% (5*) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V závěru epizody během Fordova (Anthony Hopkins) projevu hraje úprava písně „Exit Music (For a Film)“ od Radiohead. Tato píseň byla původně napsána pro film Romeo a Julie (1996). (Rejfa)
  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (powda)

Reklama

Reklama