Reklama

Reklama

10 000 dnů

Trailer

Obsahy(1)

Před 10 000 dny udeřila Kometa 23 na Zem silou všech nukleárních zbraní světa a planetu zmrazila. Nyní, 27 let v budoucnosti, ti, kteří přežili, bojují o svůj život. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Osobně mám sci-fi filmy velmi rád. Je to hlavně z toho důvodu, že tvůrci mohou vymyslet vlastně absolutně cokoli. Nikdo do budoucnosti nevidí a tak nikdy nevíme, zda se něco z nabízených příběhů o budoucnosti splní či nikoli. A každý pohled do budoucnosti očima, většinou amerických scénáristů a producentů, je docela zajímavý. Zamrzlá planeta navíc není tak nereálná. Současní vědci se sice spíše přiklánějí k postupnému oteplování planety, ale v případě nějaké větší katastrofy se to klidně stát může. Jenže námět jako takový, zamrzlá planeta, není moc originální. Jako by tvůrci neuměli vymyslet opačný scénář, kdy se planeta ocitá ve velkém horku. Den poté také popisoval zamrzlou planetu. Film samotný mě bohužel vůbec nezaujal. Už samotný příběh je velmi nudný. Tři čtvrtě filmu se vlastně nic neděje. Pak konečně dochází k bojům mezi dvěma klany a když už to začíná být napínavé a zajímavé, tak film otevřeně končí a konec příběhu, tedy jeho samotnou podstatu, se vlastně nedozvíme. Scénář je dost těžkopádný a herecké výkony nic moc. Ostatně, že by se film hereckými hvězdami jen hemžil se říct nedá. Jediní známí herci jsou Kim Myers, která nemá ve snímku moc velký prostor, John Schneider, který podle mého podává svůj standart, jenže on je herec spíše béčkových filmů, a nakonec Peter Wingfield, jež je herec kvalitní, o čemž svědčí i jeho herecká sbírka filmů, ale zde prostě nemá možnost ukázat nějaké velké herectví. A když se k tomu všemu přidá dost nekvalitní zobrazení zamrzlé krajiny, které spíš připomíná krajinu z nějaké méně kvalitnější počítačové hry, vychází mi z toho takový docela nezajímavý snímek. S nabízeným tématem se tvůrci klidně mohli popasovat lépe, ale bohužel tvůrci tak nějak vycházejí z nabízeného tématu. Jenže ten sám o sobě film nezachrání. Je to prostě film, který neurazí, ale ani nenadchne. Klasický nízkorozpočtový béčkový film s velmi slabým příběhem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo, jak mě tohle bavilo. Ano, je vidět, že to bylo všechno hodně interiérové a sem tam s digitálním pozadím, ale ono to vypadá dobře. Na to, jak je to nejspíš levné, to vypadá dobře. Navíc je tu nějaký příběh, je zde vidět snaha. Snad je to dáno tím, že film vychází ze stejnojmenného seriálu. Jako béčko si to na ten průměr sáhne v pohodě. ()

Reklama

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Smankote jenkote, toto je fakt "ultra silne kafe". Ako nejakemu kretenovi napadlo natocit tak absurdne nezmyselny, zufalo trapny, vizulane hnusny a dejovo nezazivny film, v ktorom vlastne nic nedava zmysel, to vazne nepochopim a ani nechcem. Vidiet to este raz, to si radsej nalejem do oci kyselinu... 0%. ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Něco jsem u toho dělala a tak mi to přišlo jako celkem milý, i když trochu víc ukecaný film. Obecně nemám ráda, když se něco odehrává na sněhuledu - jde na mě z toho mráz - a tak se až divím, že tohle mi celkem sedlo. Jak říkám, nekoukala jsem na technické provedení nijak detailně, ostatně to nedělám ani třeba u avengers a kdyby byly avengers technicky na 20%, tak je mi to fuk, já hodnotím jiný věci. Takže slušný 3 hvězdy. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Divadelní hra s digi pozadím a digi triky, které jsou navíc udělány velmi, ale opravdu velmi fušerky. Děj je kravský až běda a vlastně se celý film jen kafrá a kecá a mluví a nic jiného. Jak píši, divadelní hra. Jeden náznak akce se filmem mihne, ale pak to jede zase stejně, ve starých kolejích. Snímek nedoporučuji, jde o hluboce podprůměrnou volovinu. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama