Reklama

Reklama

Světlík

(studentský film)
  • USA The Air Shaft (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2014, 9 min

Obsahy(1)

Malý dům na dvoře většího domu. Malý byt, který má jen jedno okno. Okno vedoucí do světlíku. Do jaké míry můžeme ovlivnit, co se děje u sousedů a do jaké míry se tím necháme ovlivnit my sami? Je správné zasahovat do soukromí někomu, kdo o to nestojí? (FamuFest)

Recenze (3)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Byly časy, kdy jsem se podivoval, že se na ČSFD vyskytují různé krátké filmy a několikaminutová videa - a vida, dnes už se zde dá hodnotit třeba i cvičení 1. ročníku KDT FAMU, jako v případě tohoto filmu. Doba, kdy zde bude možné hodnotit nejspíš i vlogy, je asi už jen otázkou času. Podle mě je to cesta do pekel, ale kdo chce kam... Jinak tento film je amatéřina nejtěžšího kalibru, kdybych vzal do ruky iPhone a vyrazil do ulic točit v podstatě cokoli, mělo by to asi stejnou úroveň. Nápad celkem zajímavý, ale obrazové a zvukové zpracování vyloženě tristní. Cesta k dobrému dokumentu by byla v tomto případě ještě hodně dlouhá... (a práce by tam bylo jak na kostele). ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní dokument nakousl téma domácího násilí jako něco, s čímsi nevíme rady. Podobně bezradně na mne bohužel působí i tento filmeček (50%). ()

Reklama

Reklama