Reklama

Reklama

Kung fu Yoga

  • Indie कुंग फ़ु योग (více)
Trailer 1

Dva profesoři se spojí, aby našli ztracený poklad, a podniknou dobrodružství, které je zavede do tibetské ledové jeskyně, do Dubaje i do horského chrámu v Indii. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (43)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan se pokusil spojit - asi v rámci nějakých dnů mezinárodního přátelství nebo tak něčeho podobně mírového - klasické čínské kung-fu filmy, samozřejmě s jeho smyslem pro humor (ať si o něm myslíme, co chceme) s bollywoodskými filmy, ze kterých si vzal onu neskutečně přepálenou barevnost a samozřejmě na konec i taneční čísla. Jinak jeho trademarky zůstaly - všechny asistentky (princezny, sestry princezen - časem jsem už měl bugr v tom, kdo je kdo) jsou mladé, krásné, sexy a atraktivní, je tu pár nebezpečných proskoků a akrobaticko-akčních čísel, jenom - a to mě mrzelo ze všeho nejvíc - chybí tradiční nepovedené záběry na konci pod titulky! Příběh se otevřeně a přiznaně inspiruje Indiana Jonesem, ale dělí se žel na tři části - pátrání po prvním pokladu v ledových horách (tahle část se mi líbila moc, včetně vrtáku nebo potápění pod ledem), aukce diamantové relikvie v SAE (kde uvidíme dostihy velbloudů nebo honičku se super drahými auty) - tahle část je do filmu hodně násilně naroubovaná, nedává smysl, a třetí částí je hledání skutečného velkého pokladu (ten zlatý chrám mě tedy moc nebral). V úvodu filmu navíc musíte přežít naprosto hnusnou a nepřehlednou animaci s tak rychlým historickým přehledem, že jsem absolutně nepochopil, kdo proti komu, proč, a jak se dostali k ledu... V průběhu filmu, už naštěstí hraného, dojde na časté další animace a všechny jsou trapné až na půdu - třeba lev na zadním sedadle nebo hyeny, kde jsem měl pocit, že jeden z hrdinů je Obelix, napil se lektvaru a teď chytá hyeny za ocas, aby je odhodil. Zábavné to svým způsobem je, nudné občas ale taky, a myslím, že na film docela rychle zapomenu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jackie si teda pěkně zablbnul. Škoda že se do filmu nepřeneslo moc hravosti a zábavy, jakou si nejspíš tvůrci a herci užívali na place. Bollywoodská tečka byla přesně tím, co takový film mělo završit. Holt co očekávat od spolupráce Indie a Čína. Na druhou stranu, jak byla ohromná výprava, tak mizerné jsou digitální triky. A že musely být nacpány takřka všude. Jasně, lev v autě se jinak bude dělat těžko. Ale sporťák driftující kolem kamery fakt nejde natočit s šikovným řidičem? Jinak ale choreografie ušla a kvůli ní se na film bude dívat v první řadě. ()

Reklama

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Jackie můj oblíbenec už je ve věku a jde vidět, že na sebe nestrhuje tolik pozornosti,jak to kdysi bývalo tady už štafetu přenechává mladým. Smysl k humoru má stále vrchovatě jeho bojové umění nemá chybu a mohl by se rovnat s nejlepšími bojovníky světa. Je to zábavná, svižná jízda s hezkými auty, ďábelskými zvířaty a sexy ženami. Vidím, že už si neláme, ani hlavu s pseudonymem do filmu a napálí tam skoro své pravé jméno. Závěrečný taneček byl správně ulítlej jen mi tam chyběly titulkové scénky, jak už jsou u jeho filmů povinností. Dávám 75% ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy jsou až moc na levnou produkci se špatnými digitálními triky vykrádající přiznaně Indiana Jonese. Oproti o rok staršímu průšvihu Skiptrace tu ale Chan kope a mlátí bez zběsilého stříhání. Ano, pomáhají mu triky, přiznaně se akce zrychluje, jenže já budu šťastný jak blecha, když budu moci v pětašedesáti trsat a kopat jako on. A vlastně když to srovnám s českými filmy - krásná Disha Patani se tu pere a ukazuje fyzičku (ty přemety okolo Chana nemají chybu), zatímco české herečky povětšinou ukazují prsa. Je to prostě příjemná zábava a docela chápu, proč je to Chanův nejvýdělečnější film v Číně. ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Proč Jackie? Proč? Scéna se lvem v autě je pro mě největší wtf, co jsem letos viděl. A že jsem viděl hodně sraček. A následná scéna, kdy se lev vybleje a pak se ve svejch zvratkách válí a rochní neni o moc lepší. :) Závěrečné bollywoodské taneční vystoupení s Jackiem v hl. roli je už jen taková třešnička na dortu. :) Jackie je prostě sellout, to nejde říct jinak, zaprodal všechny hodnoty co měl, aby se stal králem Číny. No aspoň bude mít přepychovej důchod. ()

Galerie (184)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň „Endless Love“ nazpívali Jackie Chan a čínská chlapecká skupina M.I.C. (Rominator)

Reklama

Reklama