Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Teraz už šťastne ženatý Joe Dirt (David Spade) si založil rodinu, jedného dňa ho však náhle zmetie tornádo, ktoré ho prenesie späť v čase. Musí sa tak vydať na epickú cestu, aby sa mohol vrátiť späť k svojim milovaným v prítomnosti... (TV Markíza)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Georgex 

všechny recenze uživatele

První díl byl celkem pohodová komedie na odreagování a ačkoliv se toto pokračování nese ve stejném duchu, tak už to bohužel v mnoha ohledech překročilo únosnou hranici a o nějakém hurikánu vtipů se nelze vůbec bavit. Celé je to postavené na tom nejfekálnějším humoru a vykrádání slavných scén z různých filmů. Opravdu nechápu, proč něco takového vůbec vzniklo. Možná proto, aby si mohlo věhlasné studio Adama Sandlera udělat další zářez do propadáků roku. Moje hodnocení 20%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějaké moc velké zlepšení oproti prvnímu filmu opravdu nenastalo. Je to v podstatě ve stejném duchu a nejlepší na tom je skutečnost, že se tu děje něco jiného. No, ono je to vlastně to samé, ale trochu jiným pohledem. Prostě cestování v čase. Tohle je něco, na co můžou fandové komedií slyšet, protože je to tak blbé, až to dává smysl. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Beautiful Loser z větší části jen vykrádá několik hollywoodských trháků. Sice se tady stejně jako v jedničce najdou geniální momenty fekálního ražení, ale bohužel je jich o mnoho méně a hlavně to celé nedává absolutně žádný smysl. Spade jako scenárista brutálně selhal. Jedna pecka je čistě z nostalgie. ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Spadík zbláznil až na doraz, na pochopení tohohle skvostu, nestačí žádná dostupná droga (možná nějaká dobrota od šéfkuchaře hrušky by mohla fungovat) Film jao takovej je čistej odpad "pardon, špinavej" odpad. Nicméně mám slabost pro Krštofa Walkena a prsatý blondýny, tak z milosti jednu slabší dám.... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Opravdu z toho nahodilého chaosu, pomrkávajícím po Forestu Gumpovi a Návratu do budoucnosti, vyšlo jen to, že "Domov je tam, kde si ho uděláš"? (A v tomhle ohledu opravdu vím, o čem mluvím). Když to bylo tak nějak pointou už předchozího dílu? No, tak to buď tvůrci hulili moc nebo já při sledování málo. Někde od půlky je to jen slepene náhodně generovaných scén v závěru horko těžko poslepovaných do nějakého smyslu. Stehna Brittany Daniel jsou pořád brutálně sexy, všechno ostatní v tom filmu stojí za hovno. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Dřívější název skupiny Lynyrd Skynyrd byl „My Backyard“ a ne „Wildcats“, jak je uvedeno ve filmu. (Stanley619)

Reklama

Reklama