Reklama

Reklama

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tradiční solidní britská práce. Pegg i Bell fungují úderně nejen takto, když napíšete jejich příjmení za sebe, ale i na pomyslném plátně. Ať už se rolí zhostili s opravdovým nadšením, které ze snímku vyzařovalo, nebo ho jen hráli, je úplně jedno. Protože výsledek je na pozitivní straně hodnotícího spektra a Man Up umí divákovi zvednout náladu a příjemně ukrátit čas. 70 % Oblíbená část- Ruce-zadek ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Brilantní ukázka toho, že anglický humor stále žije a má světu co říct. Tak trochu jiná love story pro starší, cynické a pokročilé, která ale nebalancuje na hraně a celou dobu se jí daří udržet jistou míru nadsázky, uvěřitelnosti, ale zároveň nikoli jakési romantické patetičnosti - pravda, s výjimkou v podobě závěru, ale to se filmu vyčíst nedá. 85 % a víc takových filmů, prosím. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ne úplně typická romantická komedie která svým stylem vyprávění evokuje spíš k situační satiře.Pegg byl, je a bude vždycky a všude naprosto výtečným hercem, ať už je to lepší nebo horší film.Ze začátku sem si hodně zvykal na Lake Bell, ale časem mi její postava docela přirostla k srdci a hlavně sem si všimnul, že když maskérka chce, tak to umí bejt i pěkná ženská.Nenašel jsem nějakej iritující moment, což bejvá u tohodle typu filmu občas problém, ale ani nějaký silnější moment, kdybych se opravdu začal nahlas smát.Nebýt toho kýčovitýho konce s tím strašným vzájemný proslovem před partou (pro postavu Pegga) úplně cizích lidí, možná bych hodnotil větším počtem.Zábavný film na jednu neděli se ženou, heinekenem a pytlem křupek.60%. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Když jste Brit a do své "romantické" komedie obsadíte Simona Pegga (45) a Lake Bell (36) míříte asi na trochu jiné publikum, než jsme zvyklí od současného typického zástupce žánru (bohužel). A obě dvě ústřední postavy a jejich představitelé jsou vynikající, chemie jim funguje a i tu natroublou povídačku kolem jejich setkání jim rád baštím. Man Up je pohodovou komedií s přiměřenými ambicemi, které dokáže plně dodat oddechuchtivému divákovi. Jsem velmi rád, že Anglie umí dodat žánru i něco co nesmrdí Curtisem a jeho dream teamem na sto honů. 75 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu a hodnotení to vyzeralo sľubne, no toto bol ten prípad, kedy sa očakávania bohužiaľ nenaplnili. Tešil som sa na svojský britský humor, ktorý dokáže aj priemerný film zväčša pozdvihnúť o úroveň vyššie, avšak toto bolo celé akési ťažkopádne, a na moje prekvapenie až príliš plné klišé. Až na pár dobrých dialógov a dejových zvratov to však nedosahovalo ani bežnej priemernosti. Napokon najzábavnejšou postavou celého filmu bol ten perverzák Sean, ten ma fakt asi ako jediný dokázal pobaviť. Btw. v prvých chvíľach som si myslel, že Nancy je transvestita. Lake Bell má síce peknú postavu, ale do tváre vyzerá občas ako transvestita. Neviem či už som videl ženu s tak obrovskými ústami... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama