Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Simon Pegg je jen jeden, on dokáže rozesmát a pobavit. V Man Up se mu to povedlo hned několikrát, jako herec začíná být můj velký oblíbenec. S Olivii Williams si sedli a děj nebyl špatný. Těch 88.minut se dá zvládnout bez větších problémů a nudy. Nejde o typickou komedii, svým způsobem vyprávění a dějem je originální .. 8/10 = 85% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nejtuctovatější zápletka, Simon Pegg na volnoběh, Lake Bell co se mi líbila a zároveň nelíbila a to je asi tak všechno. Hlavní plus je, že to člověka moc nezdrží. 88 minut je více jak dost. Zábavných okamžiků se najde mnoho, ale střih a kamera jsou místy až moc party a tak jsem byl brzy zahlcen v podstatě prázdnými vjemy. Což škodí těm pár dobrým místům, které mě bavily (věnování knížky, povídání před Jackovou ženou, "triatlon"). Za mě asi tak, jako když se snažíte dělat lepší jídlo, suroviny máte, ale prostě vám to tak nějak ujede pod rukama a výsledek je takový mdlý a je to obecně spíše zklamání, než radost. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu a hodnotení to vyzeralo sľubne, no toto bol ten prípad, kedy sa očakávania bohužiaľ nenaplnili. Tešil som sa na svojský britský humor, ktorý dokáže aj priemerný film zväčša pozdvihnúť o úroveň vyššie, avšak toto bolo celé akési ťažkopádne, a na moje prekvapenie až príliš plné klišé. Až na pár dobrých dialógov a dejových zvratov to však nedosahovalo ani bežnej priemernosti. Napokon najzábavnejšou postavou celého filmu bol ten perverzák Sean, ten ma fakt asi ako jediný dokázal pobaviť. Btw. v prvých chvíľach som si myslel, že Nancy je transvestita. Lake Bell má síce peknú postavu, ale do tváre vyzerá občas ako transvestita. Neviem či už som videl ženu s tak obrovskými ústami... ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

"Najdu vůbec někdy toho pravého?" - "Má život nějaký hlubší smysl, nebo je to jen přehlídka trapných a méně trapných momentů?" - "Mám tomu dát za 3 nebo za 4*?" Ehm, trochu váhám, protože ty momenty, kdy to bylo padnoucí jak zadek na hrnec (a ve kterých se poznávají všichni ti, kteří takovou schůzku naslepo někdy podstoupili), se bohužel střídají s těmi druhými, kdy se maně chcete podívat na profil filmu, jestli to natočili Britové nebo Amíci.. těch emerických prvků tam bohužel pár je a působí značně rušivě, ale když si sečtete pro a proti, zůstane vám dojem dobré dvojky Simona a... Lake (hmf, zvláštní jméno, ale kdo jsem já, abych soudila), kterým to sedlo a to se počítá. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská RomCom se sympatickou Lake Bell a skvělým Simonem Peggem. Poměrně originálně zpracované rande naslepo, které opravdu baví diváka sledovat kam to nakonec vyústí. O vtipnou složku se stará Rory Kinnear jako vášnivý uchylný ctitel a scéna na Bowlingu je vyloženě komediální highlight. Na konci dojemné, že i slza ukápla. Bravo, tohle se povedlo. 80% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama