Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

filmsim 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která se v mnohém odlišuje, ale přesto v ní figurují obvyklé klišé, které výsledný dojem i přes své nevšední pojetí mírně kazí. Celý film si pro sebe krade výborná hlavní hrdinka v podání Lake Bell, která je naprosto skvělá a působí velmi realisticky. Po většinu času jí výborně nahrává Simon Pegg, který sice není tak přesvědčivý, ale i tak svou roli ustál se ctí. Vedlejší postavy jsou už na tom hůře. Buď jsou naprosto zbytečné, nesympatické a nebo mi zkrátka nepřišly příliš věrohodné a různé podzápletky tak vyplynou do ztracena. Film díky své úmírněné stopáži a povedenému písničkovému soundtracku rychle odsýpá. Jako oddychovka na pochmurné odpoledne tento romantický film bez problému obstojí a to hlavně kvůli výrazným havním hrdinům se kterými se snadno sžijete. 7/10 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Prvních patnáct minut se mě kdoví proč pokoušelo vyděsit, otrávit a od dalšího sledování odradit. Naštěstí od chvíle, kdy se Lake Bell a Simon Pegg potkali jako by někdo přehodil výhybku a už to skoro nemělo chybu. Ti dva rozjíždí sice předvídatelnou, ale okouzlující a naprosto odzbrojující jízdu, která je dokonalým mixem romantiky, svižných dialogů a britského humoru, který je ujetý, ale současně dokáže nebýt stupidní. Je radost sledovat romkom, která dokáže rozesmát ale potom bez ztráty rovnováhy přejít do vážnější roviny a chytnout za srdce. Bavil jsem se každou scénou (třeba triatlon nebo setkání s bejvalkou neměly chybu), užíval si každý vtípek, a ještě stihl držet oběma palce. Bylo to příjemné, zábavné a dokonale mě to nabilo dobrou náladou. A Lake Bell byla prostě úžasná a okouzlující. Kdo nevěří ať si pustí trailer. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pár minút mi stačilo, aby som zistil, že som zas skĺzol do trápnej komédie. No nakoniec sa mi stalo niečo, čo sa mi dlho nestalo. Lake Bell bol ten typ praštenej postavy, ktorú by ste najradšej sami praštili, ale potom prišiel na scénu Simon Pegg, ktorý rozohral skvelú šou a zrazu ma dialogy a postavy neskutočne bavili. Tak to sa mi už fakt dlho nestalo. 85% - 4* ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně milá romantická komedie. Režisér Ben Palmer do nás sype vtipy už od začátku a díky tomu si lze hlavní hrdinku hned oblíbit, když má spoustu nevděčných vlastností. A jen co se na scénu dostaví Simon Pegg, tak film začne šlapat mnohem více a ukáže se, že to není jen obyčejná hrubozrnná komedie, ale že má v sobě mnohem více. Celý film stojí na postavách, kteří jsou sice sympatický, ale mají dost svých problému, díky kterým se jim všechno rozpadá pod rukama. Samotné vtipy jsou vtipné, protože v sobě mají i něco víc. Lake Bell je fakt sympatická postava, které přejete, aby se trochu víc snažila a uspěla. Pegg je zábavný od prvního momentu co je na scéně a v průběhu děje ukáže jak moc je emocionální. Ophelia Lovibond se mi moc líbila a zaujala mě. Rory Kinnear si pěkně užil svojí postavu a jeho scéna na záchodě nemá chybu. Hodně se mi líbily dialogové výměny, scéna v baru, závod, bowling a závěrečný běh za písně Here I Go Again. Man Up je moc fajn romantická komedie, která toho nabízí mnohem víc, než se zdá. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná vzťahovka. Rovnako pekný feeling ako nedávne Evansovo Before We Go. Akurát na britský spôsob. Lake Bell a Simon Pegg sú strašne fajn a od začiatku im musíme držať palce. Tým pádom dokážeme aj prekúsnuť on the edge koniec idúci po vzoru tradičných klišé romantických filmov(teda beh a vyznanie). Má to veľa pekných momentov, veľmi krásne napísané dialógy a má to kupodivu veľmi pekné tempo. Dĺžka je tak akurát aj keď pri záverečných titulkoch zamrzí, že je už koniec. Veľká spokojnosť. A rovnako ako Evansovmu počinu aj tomuto musím dať plný počet. Jedna z tých vecí, ku ktorým sa budem stále s chuťou vracať. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama