Reklama

Reklama

Slavná rocková hvězda Marianne (Tilda Swinton) tráví poklidnou dovolenou na slunečném ostrově v Itálii se svým partnerem Paulem (Matthias Schoenaerts). Idyla je narušena nečekaným příjezdem jejího starého přítele Harryho (Ralph Fiennes) a jeho okouzlující dcery Penelope (Dakota Johnson). Radost z příjemného setkání se pomalu mění v atmosféru plnou skrytých vášní, nedůvěry, podezírání a žárlivosti... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (89)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Půl hodiny jsem na to koukal a najednou si povídám...ten film je tak zábavnej, jako by ho točil nějakej Ital. A skutečně!!! Oni prostě ti Taloši nic jiného neumí, než takové to povalování, sexíček, večírek (ale intelektuální), a spoustu spoustu řečí. Zápletka je buď, jestli se spolu všichni vyspí, anebo ne. Skutek utek a tak je tomu i zde. Dvě hvězdy za film a jednu za neudolatelného Fiennese, který zvládne i tak blbou roli jako hrál tady. 50% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nic zlého netuše jsem si celou dobu říkala: "Ale oni tam řeší to samé, co před lety Romy Schneiderová!" A nemýlila jsem se. Nicméně to nevadí, tento nový Bazén plní ideálně všechny potřeby letní návštěvy kina, kdy je vhodné si dožít vlastní oslnění sluncem. Nadto je velmi fajn se tu a tam zase pokochat Tildou Swinton. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto by chcel vidieť Tildu Swinton akože nahú a súložiacu, tak má možnosť, avšak to si myslím nie je želaním ani najväčšieho vyznávača skeletóznych antisexy postáv. Film je síce prerábkou, ale nič nového oproti originálu nepriniesol, teda okrem toho, že namiesto Romy Schneider tu máme podstatne horšie vyzerajúcu postavu. Zhruba 80 minút to je len o tom, ako si tzv. moderní herci behajú polonahatí až nahatí okolo bazéna a skúšajú to na seba, kto sa s kým vyspí. Aspoň na záver príde tragická zápletka, ale to je veľmi málo. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tilda Swinton vypadá na svých šestapadesát výborně, ale pořád to myslím není důvod, aby se ve filmu producírovala nahá a jestli tvůrci nechtěli parodovat Annie Lennox nebo nějakou jinou obstarožní hvězdu, pak nevím. Matthias Býčí šíje Schoenaerts je tu přesnej a vlastně mi jako jedinej seděl, nikdo by nepoznal Ralpha Fienneho, ale proti obsazení žen kategoricky protestuju. Pekota Mekota má roli, že by v ní byl sexy i strašák do zelí, ani by se nemusel snažit, takže to je laciné, a stejně není hezká. Jednou vytáhne průhledný plavky, pak si vezme průsvitný tričko na vostro, svlíkne se v dálce u jezera a cudně se zakryje na posteli.___ Film není remakem ani Bazénu, ani stejnojmenného francouzského snímku z roku 2007 (proč český distributor takhle film nazval?) . Atmosféra je ale nesrovnatelná (ve prospěch Paquet-Brennera). Konec je, ehm, spíše nečekaný. Léto a teplo působí i dnes, ale je to bída. Jo, a udělali to uprchlíci, kurvy jedny. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Artové drámo s příměsí filmu o postupně se rozplétajících se nitkách, jimiž jsou postavy vzájemně provázané. Má to dost pomalý rozjezd a pak až zbytečně rychlý dojezd. Nevím, jak film vznikl, ale kdyby byl na základě nějaké šílené postmoderní otevřené divadelní hry, absolutně by mě to nepřekvapilo. Tilda je zvláštní tvor, ale vede rozhodně Fiennes, u kterého věřím, že musel dostávat průběžně srdeční záchvaty, protože tohle snad nemohl udýchat. Nejsem si však vůbec jist, jestli bylo pro film ospravedlnitelných 120 minut. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (22)

  • Když byli herci nuceni zůstat během natáčení o týden déle (podvodní kamery nefungovaly), tak se to podepsalo na jejich chování. Matthias Schoenaerts se necítil ve své kůži a v pasti, Tilda Swinton byla v klidu a později popsala zážitek jako „prodlouženou rodinou dovolenou“ a Ralph Fiennes si zamiloval místní prostředí natolik, že nechtěl odejít. (Jigvell)

Reklama

Reklama