Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak som si to zrátal: Videl som s Rogenom 34 filmov a menej ako tri hviezdy som dal len na animák o Hortonovi. A teraz toto. Jeho snáď najzbytočnejšia - alebo lepšie - najprebytočnejšia komédia. A ten film natočil Levine. Prečo to nefunguje? Pretože je to všetko od romantiky, cez feťarinu, až po vianočnú rozprávku s elfmi, pričom jediné, čo dostáva dostatok priestoru je Rogenov trip. A ten je aj jediný vtipný. Všetko ostatné je navyše, Shannon jasný od druhej scény, Caplanka dostala scény dohromady asi štyri, z toho len tri krátke výstupy s Levittom a nakoniec má niečo medzi nimi dojímať? Na rozprávku to nemá atmosféru, na romantiku scenár ani postavy, na film o priateľstve dostatok chémie a na komédiu tomu chýba humor. Čo to bolo, kurva? ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Vianočná kalba plná drog a sprostej mluvy, ktorá sa zároveň snaží obstáť ako výpoveď o dospievaní, "konci mladosti" a sile priateľstva. Takto to mysleli? Čo do sprostostí je to dosť neškodné, sem-tam som sa dokonca aj zasmial a postavy mi boli sympatické, čo u Rogenových filmov nie je zas tak bežné. Ale podotýkam, že gro toho skutočne zábavného tu zabezpečil Michael Shannon! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po výborném ztvárnění Wozniaka v Jobsovi se Rogen vrátil opět ke svým otylým, ožralým a vysmaženým tlustým kokotům a byl opět na pěst. Stejně jako Gordon-Levitt s Mackiem. Sám film je vlastně o ničem. Trojice loserů se poflakuje po večírcích, na kterých se chlastá, hulí a šňupe. Nic víc v tom nebylo. Jestli to mělo nějakou nosnou kostru, tak byla hodně dobře schovaná. Za pozornost tu stojí snad jedině Michael Shannon v roli dealera a to je sakra málo. 10% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Skvěle sehraná herecká parta tvoří dokonalou iluzi dobře se bavících, pařících přátel, což je klíčem k úspěchu této velice netradiční Vánoční komedie. Tvůrci na nás valí nekončící sérii zábavných situací, které principielně nevykročují z tradičnosti kalících komedií, přesto ale díky příjemné a upřímné atmosféře a skvělým hercům působí zdejší vtipy svěžím dojmem a hlavně drtivá většina z nich funguje a výstřelů mimo je jen málo. V určitých ohledech je Byla to divoká noc satirou na Vánoční komedie, ale i ve své komičnosti dokáže vytvořit upřímné a fungující Vánoční momenty, ze kterých jsou svátky cítit stejně výrazně, jako alkohol a tráva ze zbytku scén. U filmu jsem se bavil náramně a myslím, že si rozhodně zaslouží vyšší průměrné hodnocení v červených číslech. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Čekala bych podle hlavní trojky, že to bude komedie pro mladý až střední věk,ale tohle bylo spíše pro teenagery. Typická amíkovská ptákovina. Tohle si pod tím pojmem představuju. Dvě hvězdy dávám za Rogena, který mě jako jediný fakt bavil(směju se nahlas) i když to možná až tak zábavné nebylo,ale on se u mí prodat:), zatímco Levitt je fakt afektovaný vůl a jeho hraní mě už dlouho nepotěšilo. Za zmínku určitě stojí malinčké role James Franca a Michela Shannona. Ti jako vždy potěšili. Konkrétně k ději se vyjadřovat nebudu, ten je až příliš plytký. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama