Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Olík 

všechny recenze uživatele

Bong je mi svědkem, že tyhle trávou a nekorektností čpějící záležitosti miluju jako pěkně tvarované dámské pozadí, nemluvě o tom, že Seth Rogen je jedním ze skupinky vyvolených....každopádně tohle už bylo naprosto zbytečné. Bez nápadu, umaštěné, lehce zapomenutelné. Ač kostelní scéna patří k tomu nejlepšího za posledních x let, zbytek páchne víc než rozlitým pivem recyklací. Recyklací stokrát omletých gagů, dialogů a výrazů. Navíc jestli jsem psal o Rogenovy jako o vyvoleném, tak s Levittem mám už přes dvacet let docela problém a Mackie byl, je a zřejmě i zůstane jenom slušně placenou přidržtaškou. Už se těším na další bosí běh po střepech jenž znamenají úlet, ale tenhle vánoční večírek brzy vytěsním ze své paměti. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tento druh huličsko-fekálneho humoru nie je moja šálka kávy. Takmer všetky tie rádoby vtipné, ale v skutočnosti trápne momenty má na svedomí Seth Rogen, bez neho a jeho postavy by to ešte bolo celkom fajn. Pomaly ale isto sa u mňa dostáva na úroveň Adama Sandlera a keď bude takto pokračovať, môže spadnúť až k Robovi Schneiderovi, pritom ešte pred nejakými 10 rokmi bol celkom znesiteľný. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Skvěle sehraná herecká parta tvoří dokonalou iluzi dobře se bavících, pařících přátel, což je klíčem k úspěchu této velice netradiční Vánoční komedie. Tvůrci na nás valí nekončící sérii zábavných situací, které principielně nevykročují z tradičnosti kalících komedií, přesto ale díky příjemné a upřímné atmosféře a skvělým hercům působí zdejší vtipy svěžím dojmem a hlavně drtivá většina z nich funguje a výstřelů mimo je jen málo. V určitých ohledech je Byla to divoká noc satirou na Vánoční komedie, ale i ve své komičnosti dokáže vytvořit upřímné a fungující Vánoční momenty, ze kterých jsou svátky cítit stejně výrazně, jako alkohol a tráva ze zbytku scén. U filmu jsem se bavil náramně a myslím, že si rozhodně zaslouží vyšší průměrné hodnocení v červených číslech. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tys mi krvácel do pití?" To se tak při fetem ovlivněných vánocích občas stává. Ethan se chce usmířit se svou ex-přítelkyní, Chris shání trávu pro spoluhráče, Isaac zase chce poprvé kouřit velké péro a já se chci bavit o něco lépe. Jenže mi to s těmi jointy, houbičkami, koksem a podobnou výbavičkou zase tak moc nejde a tak se prostě neumím správně zasmát tomu, když se manželka promění v draka. Nicméně nějaká ta zábava se dostavila v kostele, při bitce se Santy nebo při infantilních hudebních číslech a tak za tu vánoční náladu uprostřed června ty tři hvězdy, co se mi právě před očima proměnily v chobotnice, dám. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhala, jestli dát tomuhle filmu šanci. Pařba v Las Vegas, její pokračování a podobně laděné komedie mě zas tak moc nenadchly - aspoň ne zpětně. Jenže Gordon-Levitta i Rogena mám ráda, a tak jsem to zkusila. A naštěstí jsem se nezmýlila v tom, že komika tohohle filmu mi sedne. A tím, že byl příběh vyprávěn jako vánoční pohádka, otevřely se tvůrcům dveře originálním vtipům a zápletkám. A vůbec mě nepřekvapilo, když se tam objevil i James Franco. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama