Reklama

Reklama

Bob Stone (Johnson) byl na střední oplácané „cosi" a sloužil jen jako terč brutální šikany. Calvin (Kevin Hart) stál na úplně opačném konci středoškolského potravního řetězce, ale to jsou teď v jeho případě už jen loňské sněhy, protože se užírá špatně placenou prací v účetní firmě a zoufale sleduje, jak mu život utíká mezi prsty. Léta o sobě neslyšeli, ale nyní se „potkali" na internetu a následně také fyzicky, v hospodě, kde chtějí zavzpomínat na staré dobré časy. Bob Calvina ohromí nejen svou vypracovanou muskulaturou, ale také informací, že jako elitní agent CIA pracuje na těch největších světových případech. Stále ohromený Calvin u sebe nechá Boba přespat, z čehož se vyklube kardinální chyba, protože hned ráno Calvina doma překvapí trestná výprava Bobových kolegů. Ti jdou svému parťákovi po krku, podle nich je až po uši namočený v přípravách na teroristický útok. Zdá se, že Bob Calvinovi tak trochu kecal. Naštěstí si to budou moci vyříkat, protože Bob vezme na úprku před spravedlností Calvina s sebou a s jeho pomocí bude chtít očistit své jméno a jako návdavkem zachránit svět. To by neměl být pro bývalého třídního šprta žádný problém. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (313)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerna komedia bez poriadneho scenara a s nudnou reziou, ktoru zachanuje iba snaha ustrednej dvojky o miestami vtipne improvizacie. Ale fakt to vyzera, ze to nema ziadny scenar a tocili to, co ich momentalne napadlo a modlili sa, aby to aspon trochu davalo zmysel. K tomu film pôsobi strasne lacno. Skoro jak epizoda tuctoveho serialu. Akcnych scen tiez nie je vela a pôsobia tuctovo. Takze najviac ma bavili narazky na filmy a hlavne stylizacia Rocka do postavy naivky Molly Ringwald z filmu Sixteen Candles, takze pôsobi neskutocne roztomilo. Kevin Hart je tentoraz za toho rozumnejsieho, takze sadne aj ludom, ktory ho nemusia. Len vdaka chemii medzi ustrednou dvojkou to je pozeratelna jednohubka, ale potencial tu bol stokrat väcsi. Tretiu hviezdicku nedam, lebo to uz druhykrat vidiet nechcem a potom za odpornu Melissu McCarthy, ktora sa musi nasackovat uplne vsade. 5/10. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle dva, ale tady tu komedii poslal do průměru scénář. Jednak se mi nelíbilo, co tu z Rocka udělali za postavu (uvidíš - pochopíš), co občas až lezla krkem. A taky, nebylo to prostě dost vtipný. Upřímně, různý proma a propagační social media srandičky ve výsledku MNOHEM větší sranda - i chemie - než pak film samotný. 5/10 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám buddy akčňáky rád. Tady dokonce i dvojka Kevin Hart a Dwayne Johnson fakt funguje. Jenže problém tohoto žánru je, že je tu pár top filmů, které vládnou žánrem a všechno ostatní je jaksi navíc. Tady ta akce je místy docela špatná, kamera rozklepaná, do toho nepřátelé jsou tady jak z titulu nejhezčí hračka na hraní. Navíc je to tady daleko více absurdní, než vážné. Dokonce bych řekl, že v té záplavě filmových hlášek to tady je až dětsky absurdní, a to úplně nevím, jestli v podobném filmu chci. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Několikrát obehraná klasika, která ale neurazí a bohužel ani ničím novým nenadchne. Vážně škoda. Z nápadu se určitě dalo vytřískat mnohem víc. Vždyť se to tu přímo nabízelo. Děj je předvídatelný od začátku do konce. Zápletka je až příliš jednoduchá. Dvě sympatické figury, z nichž jedna je bouchač a druhá mele pantem, celý film nedokážou utáhnout, neumožňuje jim to předepsaný scénář. Jde o takový výplach mozku na zaplácnutí polední pouzy na oběd nebo deštivého odpoledne. V tomhle ohledu se nedá prohloupit. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Těžce přehrávající Dwayne Johnson v dosti atypické roli na jedné straně a věčně pištící Kevin Hart na straně druhé. Těžko odhadovat, který z nich vás začne srát dřív. Postupem času vás však zaručeně začnou obtěžovat oba. Pochválit se dá pouze to, že se párkrát během filmu povede nějaká hláška či jinak legrační situace. Převažuje ovšem v nepěkném poměru trapnost. Nemám rád akci, kdy po sobě všichni střílejí slepými náboji. Pokud jste snad naivně čekali, že někdo umře, tak máte stejnou smůlu jako já. Je to dost trapné. Potom nechápu, proč tam bylo té akce narváno tolik. Děj je strašně nezajímavý a snad i poměrně nudný. Trošku potěší snad jen závěr. Věřím, že během natáčení musela být hrozná legrace. Točit některé scénky musela být hrozná fuška i pro zdejší profíky. Škoda, že se trošku atmosféry nepodařilo přenést i na plátno. Přes dvě si jít netroufnu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (18)

  • Natáčanie filmu sa začalo 6. mája 2015 a prebiehalo predovšetkým v meste Boston. (Zeker)
  • Název filmu Central Intelligence prvními dvěma písmeny odkazuje na zkratku CIA, jejíž celý název zní Central Intelligence Agency. (Dio_Padre)
  • Dwayne Johnson ve filmu ztvárnil postavu Boba Stona (Bob Kámen). Jeho wrestlingová přezdívka je The Rock (kámen). (kellne)

Související novinky

Jumanji s Rockem?

Jumanji s Rockem?

18.04.2016

Remake rodinné klasiky Jumanji měl dorazit už letos v prosinci. Studio Sony ho ale nestihlo dát dohromady, a tak se v lednu posunula premiéra na červenec 2017. Film mezitím dostal režiséra, jímž bude… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Reklama

Reklama