Reklama

Reklama

Bob Stone (Johnson) byl na střední oplácané „cosi" a sloužil jen jako terč brutální šikany. Calvin (Kevin Hart) stál na úplně opačném konci středoškolského potravního řetězce, ale to jsou teď v jeho případě už jen loňské sněhy, protože se užírá špatně placenou prací v účetní firmě a zoufale sleduje, jak mu život utíká mezi prsty. Léta o sobě neslyšeli, ale nyní se „potkali" na internetu a následně také fyzicky, v hospodě, kde chtějí zavzpomínat na staré dobré časy. Bob Calvina ohromí nejen svou vypracovanou muskulaturou, ale také informací, že jako elitní agent CIA pracuje na těch největších světových případech. Stále ohromený Calvin u sebe nechá Boba přespat, z čehož se vyklube kardinální chyba, protože hned ráno Calvina doma překvapí trestná výprava Bobových kolegů. Ti jdou svému parťákovi po krku, podle nich je až po uši namočený v přípravách na teroristický útok. Zdá se, že Bob Calvinovi tak trochu kecal. Naštěstí si to budou moci vyříkat, protože Bob vezme na úprku před spravedlností Calvina s sebou a s jeho pomocí bude chtít očistit své jméno a jako návdavkem zachránit svět. To by neměl být pro bývalého třídního šprta žádný problém. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (313)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo podstatne záživnejšie. Chémia medzi dvojicou nefunguje ako by mala. A tých pár podarených scén je vzápätí pokazených tradičným žánrovým klišé. Poteší štek Batemana, ale inak taká šeď. Jediné plus patrí tomu že som stále nevedel či je teda Bob dobrý, alebo zlý. Čokoľvek od Willa Ferrella je o sto krát vtipnejšie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Černý na terapii nechoděj. My chodíme k holiči. Tam probíráme trable." V životě jsem dokázal spoustu velkých věcí, což mohu hravě dokázat tím, že jsem se od střední školy vzdálil o několik stovek kilometrů a na žádný třídní sraz jsem nikdy nedorazil. Nechtěl jsem totiž ostatní ztrapňovat svou krásou a úspěchy. Ale kdybych šest hodin denně dvacet let v kuse cvičil, tak bych určitě vypadal ještě o kousek líp, ubránil bych se banánem, uměl bych utrhnout kus soupeřova krku a byl bych světovým šampionem v rychlosti stlaní postele. Nestalo se tak, takže tímto šampionem je Bob, který mě hodně bavil a já jsem se celý film těšil na to, až vyšle svou pěst k seznámení s nosem šikanujícího Trevora. Ovšem jeho nedobrovolný parťák Calvin mi svou ukecaností moc radosti neudělal a taky mě trošku zklamalo, že totožnost Černého jezevce byla snadno čitelná na první pohled. Ale je to komedie, takže v ní nemusí být místo pro originalitu. Důležité je zasmát se a to se mi nejednou podařilo. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že by mě tenhle film mohl bavit, ale nakonec jsem se přistihl, že strašně fandím Rockovi a že chci, aby nebyl hajzl. Takže mě film vlastně dostal, a to i přesto, že Kevin Hart se svou rozjetou hubou nebude nikdy můj oblíbený komik. Několik scén je zde skutečně skvělých a já jsem se zasmál. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelný postafričan a hormonálně vykolejený Rock, který balancuje mezi genialitou nesmrtelných ejdžntů a kňouráním tříleté bejbiny. Celé to je takové jako.... hodné. Rodinné. Tři jen z toho důvodu, že jsem spustil ve chvíli téměř předsmrtné únavy a totálního vymletí zbytků šedé kůry, tedy bych cokoliv složitějšího asi nekvitoval. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám buddy akčňáky rád. Tady dokonce i dvojka Kevin Hart a Dwayne Johnson fakt funguje. Jenže problém tohoto žánru je, že je tu pár top filmů, které vládnou žánrem a všechno ostatní je jaksi navíc. Tady ta akce je místy docela špatná, kamera rozklepaná, do toho nepřátelé jsou tady jak z titulu nejhezčí hračka na hraní. Navíc je to tady daleko více absurdní, než vážné. Dokonce bych řekl, že v té záplavě filmových hlášek to tady je až dětsky absurdní, a to úplně nevím, jestli v podobném filmu chci. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (18)

  • Aaron Paul (Phil) si neodpustil v závěru filmu říct: "Bitch!", nadávku, kterou často používal jako Jesse Pinkman v seriálu Perníkový táta (od r. 2008), a která je pro něj už typická. (Wolftalon)

Související novinky

Jumanji s Rockem?

Jumanji s Rockem?

18.04.2016

Remake rodinné klasiky Jumanji měl dorazit už letos v prosinci. Studio Sony ho ale nestihlo dát dohromady, a tak se v lednu posunula premiéra na červenec 2017. Film mezitím dostal režiséra, jímž bude… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Reklama

Reklama