Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tri roky po smrti americkej hudobnej legendy menom Johnny Cash, natočil anglický režisér Tony Kaye oficiálny spomienkový videoklip k jeho skladbe "God's Gonna Cut You Down". Johnny si v ňom samozrejme nezahral, no objavila sa tam celá plejáda známych umelcov, ktorí mu týmto spôsobom vzdávajú hold. (MM_Ramone)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Johnny Cash je legenda, kráľ amerického country. Man in black - Muž v čiernom. Prežil búrlivý život. Zomrel vo februári roku 2003, vo veku sedemdesiat jeden rokov. V roku 2006, tri roky po jeho smrti, natočil anglický režisér Tony Kaye oficiálny spomienkový videoklip ku jeho skladbe "God´s Gonna Cut You Down". Johnny Cash si v ňom už samozrejme nezahral, ale bojavila sa tam celá plejáda známych umelcov, ktorí vzdali podctu tomuto výnimočnému spevákovi. Obsadenie tohto klipu je fakt hviezdne. *** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že ma irituje, ako sa niektorí umelci vôbec do tohto klipu dostali ( komercia ? ), je to fascinujúci pohľad na homage. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Tato hudba rozhodně není můj styl, ale aspoň se dá poslouchat. Na klip jsem se hlavně podívala kvůli hereckému obsazení, které je až skoro neuvěřitelné na tak krátký filmový kousek. Protože se ale může pyšnit bohužel "jen" tím hvězdným obsazením, je to pro mě slabší průměr. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Mám respekt k legendám, i když to není v tom co poslochám a narazil jsem na to náhodou... Ale tohle je pecka... Videoklip na dobré urovni se spousty lidma... ()

Reklama

Reklama