Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se skupina samorostlých mladých lidí ocitne v pouštním výcvikovém táboře, odkud není možnost navázat komunikaci s vnějším světem a odkud není kam uprchnout, ukáže se, že mají jednou naději na záchranu života: budou o něj muset bojovat. (Film+)

Recenze (8)

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Thirst" se už na první pohled tváří jako film, který nemá příliš velké ambice, což je skutečně pravda. Dějově je to klasický survival, bohužel trochu nudný. Ale abych jen nekritizoval, tak na filmu rozhodně oceňuji trikovou stránku, která je více jak povedená. Škoda, že ten příběh není trochu originálnější. Na průměr to ale stačí. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle vypadá fakt jak kdyby to točilo Asylum mělo mě trknout už to logo Uncork´d co tam bylo , že to bude stát za prd i popis je úplně mimo žádný pouštní výcvikový tábor tam nebyl prostě tam ten chlápek regulérně bydlel . Na Zem spadne meteorit a z něho vyleze mimozemšťan a ten začne zabíjet lidi. Posuneme se dále a sledujeme manžele a syna jak mají jakýsi nápravný kurz pro problémovou mládež  a ten mimozemšťan je loví. Bylo to levné jsou  tu 2 auta jedna čtyřkolka jeden vrtulník a jeden bagr a kromě jedné scény to nemá  ani gore.  Herci jsou příšerní a ani jeden /jedna nestojí za pochvalu navíc umřou takovým způsobem , že si až na jednoho nevybavuji jakým způsobem. 0 procent ztráta času ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Možno na jednu hviezdu by tam pokus bol, ale vo výsledku to je fakt odpad s chabými efektami, nesediacimi animáciami, hroznými hereckými výkonmi, v podstate všetkým. ()

Reklama

Reklama