Reklama

Reklama

The Perfect Husband

  • Kanada The Perfect Husband (více)

Obsahy(1)

Viola a Nichola procházejí těžkým obdobím. Jejich vztah je napjatý díky předčasnému ukončení těhotenství, které je nečekaně ohromilo. K překonání této krize se rozhodli strávit víkend ve staré chalupě ztracené v lesích, ale všechno se ďábelsky převrátí, když do hlavy jednoho z manželů začne pronikat šílené podezření. Co se zdálo být klidným víkendem, se náhle obrátí ve smrtelnou noční můru. (noelcoward73)

(více)

Recenze (14)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

V r. 2011 si seňor Pavetto natočil Perfect Marriage, 3 roky po tom Perfect Husband a predpokladám, že teda do 3 rokov tu máme ešte Perfect Wife, ktorou tvorca uzavrie svoju trilógiu „o tom istom“. Tragikomický príklad, ktorý ide ruku v ruke so zbytočnosťou a zúfalstvom, ktoré sa postupne stali hlavnými znakmi modernej hororovej scény za (minimálne) poslednú dekádu :-( ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Bertík je pořádnej démon. Jen se nemůžu zbavit pocitu, že jsme to mohli začít rozčesávat dřív než až ke konci filmu. Protože první 3/4 byly nuda jako kráva, Bertík se snaží a Jenifer Lopez to zdárně bojkotuje. Záverečnej duel se ale povedl. I ten twist na konci byl podařenej. To ale nezachrání fuckt, že sem se u toho hodinu brutálně nudil. 40% P.s: Appetites(2015) s démonem v hlavní roli byl koukatelnej mnohem víc a tam teprve Bertík ukazuje, jakej je satan, ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Potom ako mladý manželský pár prichádza o prvého potomka, rozhodne sa stráviť víkend v opustenej chate mimo civilizáciu. Snaha o opätovný reštart nalomeného vzťahu však končí úplne inak ako obaja predpokladali. Nemôžem si pomôcť, ale trošku mi to pripomínalo jeden z mojich vzťahov. Rovnako ako tento film, aj on stál skoro celý za hovno. Prvá polovica obrovská bieda, pričom súhlasím že kraťas by bol v tomto prípade rozhodne lepšou voľbou. Za pochvalu stoja herecké výkony oboch partnerov, ktorým som ich "lásku na život a na smrť" celkom zožral. Vďaka nemastnému neslanému úvodu som sa pohrával s myšlienkou udeliť tomuto snímku odpad, ale nakoniec vďaka druhej polovici, ktorá mnohé vynahradila, sa mu predsa podarilo vyšplhať na prekvapivých - 50%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

The Perfect Husband patřil k mým očekávaným hororům a překvapivě předčil i svůj trailer. Pokud si vzpomínáte na letošní Honeymoon, tak tohle je bratříček v brutálnějším kabátku. Manželský pár jede na víkend na chatu si odpočinout ovšem místo romantického zamilovaného výletu si půjdou oba sobě po krku, jakmile manžel začne svou ženu podezírat z nevěry. Prvních 50 minut je sice pomalejších, ale poté se film rozjede jako porsche z kopce a divák je svědkem solidní Forest/Cabin řežby, která díky přesvědčivým hereckým výkonům, úžasnému soundtracku( ten rytmus doslova pumpuje srdce) a slušné brutalitě vytváří příjemný hororový zážitek. Závěrečný zvrat je s velkým Z a šokoval mě jak už dlouho nic. Italové ve formě a mně jejich jídlo šmakovalo! Story 6/10, Atmosféra 7//10, Gore 7/10, Vizuál 7/10, Akce 7/10, Napětí 8/10,Humor NE. Zábavnost 7/10 PS: Po dlouhé době se mi při hororu špatně dýchalo. 80% ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Približne hodinu sa nič závažné nedeje, človek si do sýtosti môže užívať desivé kreácie tých ľudí, ktorí boli nejakou nehodou obsadení miesto skutočných hercov. A potom to príde. Všetko sa zmení s nástupom prvého decilitra tabasca (talianska krv) a gumených prstov. Od toho momentu som už len gúľala očkami a podchvíľou podliehala záchvatom smiechu. A najhoršie na tom bolo, že nie a nie to skončiť. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama