Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta čtyř kamarádů, premiantů třídy, právě odmaturovala a čeká je poslední léto, než nastoupí každý na jinou univerzitu. Najednou jim dochází, o co všechno přišli za ty roky, kdy byli za vzorňáky, a rozhodnou se užít si tyhle prázdniny naplno. Párty, drogy, sex - nic si nebudou odříkat. Do města se valí natěšení turisté, bezstarostné večírky se rozjíždějí na plné obrátky a šprti si užívají nejlepší léto svého života. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Olík 

všechny recenze uživatele

Jsou teenagerské komedie, které se stanou klasikou (Prcičky). Jsou teenagerské komedie, které by mohli reprezentovat na mistrovství světa v trapnosti (Klub sráčů). A jsou teenagerské komedie, které jsou……no, nijaké. Ani se nepobavíte, ani se nemusíte stydět za autory, ani nic. Projedou jako nůž máslem a jediné na co si za týden vzpomenete je úsměv Zoey Deutch. Akorát nevím jestli mám být rád, že jsem se study nečervenal a nebo být zklamaný, že jsem si víc neužil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná teen komedie alá American Pie. Od těchhle filmů vyloženě očekávám pouze porci zábavy a troj kombo ( Party,drogy,sex) a v tomhle ohledu si myslím Good kids obstály. Příběh o 4 šprtech, kteří končí školu a chtějí zažít první a poslední středoškolskou párty s nějakou tou "úlevou". Hlavní hrdina se po prvním zářezu slušně rozjel a roli trenéra tennisu jsem mu docela i záviděl, takové štěstí má opravdu málokdo. Kdo chce vypnout a a nostalgicky zavzpomínat na staré časy v pohodě volba. 75% ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

U mě je dvouhvězdičkové hodnocení specifická kategorie. Asi mají šprti smůlu, že jsem je viděl v krátké době po Matkách na tahu o Vánocích. I když asi víc šprt než mamka, a postavy nebyly vyloženě nesympatické a občas jsem se zasmál, tak mě matky bavily víc než šprti. Dvě udělené hvězdy jsou silnými hvězdami. Ne vždy však matky vyhraji nad šrty. Viděno v autobuse Regiojet alias StudentAgency alias Žlutý. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn teen komedie, která opět vychází z toho klasického předpokladu, kdy si mladí konečně chtějí zašukat. Ani moc nepřekvapí, že to jsou zase nerdi, kteří před sebou mají řadu zajímavých zkušeností. Ač je to od producentů "Prciček", tak to rozhodně nemá takové grády, ale je zde pár celkem dobrých scén. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Šprti na tahu jsou další z veledlouhé řady tuctových amerických komedií z prostředí střední/vysoké školy, která nemá čím překvapit a ani moc pobavit, což je vzhledem k žánru poněkud problém. Další problém byl spojený s Nicholasem Braunem, který mi přišel neuvěřitelně nesympatický - tak jako jeho postava Andyho. Námět vypadal na papíře možná vtipně, samotné zpracování je však spíše jalové. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama