Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Felix (Cameron Dallas) je legendou na svojej miestnej škole Eastwood High. To čo on povyvádzal, nestihol nikto predtým, snáď iba jeho starší brat, ktorý si však momentálne svoje prehrešky odpykáva na súkromnej škole pripomínajúcej viac väznicu ako vzdelávaciu inštitúciu. Riaditeľovi Trumanovi však po poslednom incidente pretiekli nervy a mladíka zo školy vyhodil. Aby Felixa nestretol osud jeho brata, musí udržiavať svojich starostlivých rodičov v stave blaženého nevedomia, aby sa k nim náhodou nedostala nejaká nežiadúca informácia. Ináč by bolo doma riadne horúco... (beso74)

(více)

Recenze (8)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Náramná sranda tohle rozhodně není, protože hlavní postava je hovado, která si druhou šanci vyslouží tím, že někoho vydírá, ale pár vtipných momentů zde je, proto si myslím, že si to alespoň pár těch bodů zaslouží. Amorální hrdiny mám celkem rád, ale tohle je prostě sebestředné hovado, které si šanci nezaslouží. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Na polonezávislý, podivně (jako Pirát toto ale hodnotím kladně) distribuovaný snímek poměrně povedené. Sice jen další typický kousek z nekonečné řady komedií ze školního prostředí, ale šlo to. 70% ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Ambiciózní projekt, ale nevyšlo to. Camerona Dallase znám a není mi sympatický. Hlavně skrze jeh kontroverzní videa, kde se nechová zrovna, jako ,,slušný mládenec". Ani nevím, proč jsem se na to díval. Asi jsem si to chtěl porovnat s I Hate MySelfie nebo Not Cool od Shanea Dawsona. První jmenovaný naprosto adoruji, jakožto dlouhodobý fanoušek Shanea, ale Not Cool bylo opravdu hodně not cool (tak jsem se o ten humor aspoň pokusil, ne?). Expelled je ovšem možná nejhorší ze všech. Hrozní herci, děj a některé scény naprosto nesmyslné a o technické stránce ani nechci psát. Prostě hrůza. Fanouškům se to možná líbit, ale jiank, podprůměrná komedie ze školního prostředí, kterou ještě navíc sráží Cameron v hlavní roli. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Komédia pri ktorej som sa príliš nezasmial a popravde v druhej polovici filmu využil aj funkciu rýchlo pretáčania. Cameron Dallas má síce na nete niekoľkomiliónovú fanúšikovskú základňu, na mňa však rozhodne dojem nespravil. Jediným svetlým momentom je to neustále požmurkávania na diváka a snaha spraviť z neho komplica... ()

DavidUrbanCZ 

všechny recenze uživatele

Popravdě, i když jsem čekal nějákou stupidní náctiletou komedii, tenhle film mě docela mile překvapil. Když vezmeme v úvahu že většina herců má opavdu jen zkušenosti z internetových končin, a tenhle film jim slouží víceméně jako mezník mezi internetem a filmem, na "amatéry" to není vůbec špatné. Každopádně, jelikož filmů s tématikou středoškolských průserů je hodně, ani tenhle se nejeví nějákou extrémní originalitou a splývá tak v cosi co si opravdu zaslouží být jen staženo a nebo na Netflixu. Tři hvězdičky za hodnocení, jedna za nápad s obsazením "vinerů". ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

hladovyjelen 

všechny recenze uživatele

Na to, jak jsem byla vůči tomuhle filmu skeptická, se mi vlastně líbil. Prvních 27 minut se táhlo snad hodinu, ale ve chvíli, kdy se dal děj do pohybu, jsem se smála víckrát a hlasitěji, než u kdejaké komedie. ()

Reklama

Reklama