Reklama

Reklama

Prokletí spící panny

  • USA The Curse of Sleeping Beauty
Trailer 1

Obsahy(1)

Thomas zdědí rodinné panské sídlo a s ním i starověké prokletí. Aby zachránil krásnou Růženku, musí nejen rozluštit dávnou kletbu a odhalit tajemství sídla, ale postavit se i zlým démonům… (TV Barrandov)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná blbost. Čím déle jsem na to koukal, tím více jsem se smál, jak stupidní to bylo. Totálně špatný střih, demence postav, dialogy k smíchu. Jako čekal jsem nějakou fantasy blbost, ale né až takovou hovadinu. Jednu hvězdu za celkem povedené hororové scény. Doufám, že nechytnu nějaké prokletí do budoucna při výběru filmů, při tomhle mém 600. komentáři. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I když to má televizní vizáž, první půlka filmu je excelentní. Spojit téma strašidelného domu s pohádkou o Šípkové Růžence se mi docela líbilo. Ale pak přijde druhá půlka s holkou, která hledá bratra, s japonským nerdem od počítačů a dědou z krotitelů duchů, a stane se z toho poměrně předvídatelná a nezáživná historka tak do Krajních mezí, ale už roztahaná na celovečerák. Škoda, šlo z toho vytřískat daleko, ale daleko víc, spousta nápadů je tady utopených a nedotažených, a popravdě, i ten (mnou očekávaný) konec mne zklamal - evidentně nebyly prachy na velké triky a efekty. Ale i s triky a efekty by zde byl stále nevyužitý potenciál a nedořečená mytologie skrytá za příběhem. Fakt škoda, našlápnuto to mělo velmi dobře. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

V podstatě taková zvláštní variace na Šípkovou Růženku. První polovina filmu je spíš nezáživná a zdá se to jako tuctová duchařina o chlápkovi co zdědí barák a tam straší. Jenže pak se to slušně rozjede a je z toho zajímavý a má to nezvyklý konec což mě příjemně překvapilo. Atmosféra pěkně houstne a občas to zamíří i do humoru. Určitě to mohli udělat víc krvavý. Ps- pěkný hlavní představitelky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Temná variace na Šípkovou Růženku mixnutá strašidelným domem. V mnoha ohledech se jedná o úsměvně naivní dílko, ale je nutno přiznat, že film má parádní atmosféru, hodně slušný vizuál a několik silných hororových scének, přičemž některé z nich mohly mít i větší dopad, ale to by si nesměl někdo libovat v blikání se světly. Herecky jakž takž. Hlavní hrdina sice příliš talentu nepobral, ale to se dalo rozkousat a Růža byla kost. Konec je víceméně předvídatelný, ale přesto potěšil. Docela spokojenost. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když to není film, který bych nazval skvělým, tak si nemohu pomoct, ale ta pohádkově temná atmosféra, která je zde budována, se mi docela líbila. Není to dotaženo k dokonalosti jako ve filmu "Faunův labyrint", ale je tu víc než jen náznaky. Škoda, že to není ještě více hororové, docela by to snímku slušelo. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (noelcoward73)

Reklama

Reklama