Reklama

Reklama

Love Sick The Series: Rakwun Wairunsaep

(seriál)
  • Thajsko Love Sick the Series รักวุ่น วัยรุ่นแสบ

Obsahy(1)

Na univerzitě pro muže, která se nachází vedle střední školy pro dívky, jsou láska a vzdělávání velmi komplikované. (Netflix)

Recenze (2)

1kiki16 

všechny recenze uživatele

Tento thajský seriál mi doporučila kamarádka a jsem moc ráda, že jsem ho viděla. Zatím se dá shlédnout jen na youtube, což je myslím škoda, protože by našim televizím vůbec neuškodil svěží a nový vítr. Je to příběh ze střední školy o dvou spolužácích, kteří se do sebe zamilují. Tento seriál ukazuje jinou kulturu, než jsme zvyklí my, vidíme jak to chodí v jiné zemi, což je dost zajímavé, ale hlavně nám ukazuje oddané přátelství za všech okolností a tu nejčistší lásku. Navíc jsou hlavní hrdinové tak neodolatelní a roztomilí, že jim musíte přát, aby jim to vyšlo, i kdybyste nechtěli 😊 Za mě 4 hvězdičky, protože mi to chvílemi přišlo moc naivní, ale rozhodně doporučuji zkouknout. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Další z thajských seriálů na školské téma, tentokráte středoškoláci. Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykl a "připoutal" se k hlavní dvojici Phun a Noh, kteří tak striktně chtěli dodržovat pravidlo, že chlapec má chodit s dívkou (v tom jejich případě ty jejich dívky byly dost nepěkné liliputí thajské školačky). Pár dílů, než jsem se do příběhu pořádně dostal, namlsán předchozími thajskými seriály 2 Moons, Sotus a Boundary Crossing, musím říci, že tento byl o chloupeček slabší a tentokráte mi více vadily ty rozmělňovací příběhy ostaních spolužáků, které odváděly pozornost od nosné linky příběhu. Nicméně to "krásno", které umí tak dobře tyto seriály vyvolat, i když naivně z pohledu evropského diváka, jsem cítil na sto honů. Prostě je to také Thajsko, s rozmazanými záběry na pohár piva či kouřící osobu (a to jsem si myslel, že my tady v Evropské unii máme nejtvrdší předpisy) a na druhé straně si zase klidně Phun jezdí autem po Bangkoku v 17ti letech, aniž by měl řidičák ... pozn.: existuje i druhá série tohoto seriálu ...- 5576 ()

Reklama

Reklama