Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Bleed For This vypráví neuvěřitelný skutečný příběh o jednom z nejinspirativnějších a nejpřekvapivějších návratů na výsluní v dějinách sportu. Miles Teller exceluje v roli Vinnyho Pazienzy, boxera z Providence přezdívaného "Pazmánský čert," který se katapultoval ke slávě dvojnásobným vítězstvím v soubojích o světový titul. Při téměř smrtelné autonehodě si však Vinny přerazil páteř a bylo mu řečeno, že už možná nikdy nebude znovu chodit. Navzdory všem očekáváním a nařízením lékařů přistoupil proslulý trenér Kevin Rooney (Aaron Eckhart) na to, že Vinnymu pomůže vrátit se pouhý rok po nehodě zpátky do ringu na možná poslední zápas v životě. (Cinemax)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (80)

emma53 

všechny recenze uživatele

Vinny je svým způsobem opravdu zázrak, protože zase tolik lidí, kteří jsou tak tělesně zmasakrovaní není, aby se postavili v situaci, kdy jde téměř o smrt, tak znovu s vervou buldoka a s velkým rizikem do toho šli znovu jako on. Pro mnohé motivace, že v některých případech i nemožné jde, někdy s velkým sebezapřením a maximálním úsilím obrátit životní hodinové ručičky zpátky mezi živé a pohybující se bytosti. Teller se teď docela vyšvihnul, tak ať mu to vydrží dál i v jiných rolích, například jako ve známém filmu o hře na bicí ve Wiplash..........https://www.youtube.com/watch?v=IlGZnI8sJHQ ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Strhující životní příběh, jež je naroubován na fenomenální herecký výkon Milese Tellera a skvěle zvolený soundtrack. Bleed for This ale nějak zvlášť nevybočuje z dlouhé řady filmů oplývající podobnou tématikou, avšak přiznejme si - omrzí se nám to někdy? Mě tedy rozhodně ne! „I know exactly how to give up. You know what scares me Kev? Is that is easy.“ ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Boxerská dráma, kde je box len pozadím príbehu? Nie je to originálne, ale je to podľa skutočných udalostí a hrá v tom skvelý Miles Teller, takže prečo nie? Zápasy boli síce pod úrovňou aj starého Rockyho, to však nič nemení na myšlienke a odkaze, ktorý film v sebe nesie. Hranica medzi rizikom a hazardom je veľmi malá. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Box je v skutočnosti dosť nudná záležitosť. Pre filmárov je však vďačným športom, pretože sa dá tréningový proces a súboj o titul nafúknuť do testosterónovej nabudzovačky nabušených dojmov. Čo však s časom, ktorý má vyplniť neboxerskú činnosť? A tu sa práve líšia úspešné, zaujímavé, priemerné, a nudné až zbytočné pokusy. Krev šampiona má kvalitný reálny základ. Týpek si vyberie vo veľmi nahovno situácii veľmi nahovno riešenie a vďaka svojej tvrdohlavosti, nerozumu sa vyhrabe k svojmu snu. Bohužiaľ jeho cesta vo filmovom prevedení pôsobí akosi tuctovo. Rozdielovým prvkom je vlastne len to lešenie okolo hlavy. A to je dosť málo. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Miles Teller je multi herec, ale na roly boxera jsem ho netipoval. Nakonec to asi není ani tak o boxu, jako spíš o odhodlání a tak se to docela povedlo. Pravda je, že film stojí na silném příběhu a tím si zaslouží vyšší hodnocení. Boxerské záběry jsou vás však nechají chladným.. I tak velmi dobrá práce ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Mezi závěrečnými titulky je možné vidět záběry se skutečným Vincenzem Edwardem Pazienzou. (MATADOR)
  • Zápas proti Rogerovi Mayweatherovi sa v skutočnosti odohral 7. 11. 1988. Zápas proti Gilbert Dele bol 1. 10. 1991. Po ňom mal hlavný hrdina autonehodu. Zápas proti Roberto Duranovi sa odohral až 25. 6. 1994 s verdiktom rozhodcov 117-113, 117-112, 117-112. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amer. štáte Rhode Island. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama