Reklama

Reklama

Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství

(seriál)
  • angličtina The Great Adventures of Rosa and Dora
Trailer 1

Obsahy(1)

Pásmo filmů pro děti – formát, který českým kinům chybí, zvolil na základě poptávky kin producent Vratislav Šlajer při uvedení nového animovaného filmu režiséra Martina Dudy Rosa & Dara a jejich velké prázdninové dobrodružství. Dětské diváky tak ve vybraných kinech čekají kromě prázdninového dobrodružství animovaných dvojčat v pětadvacetiminutovém filmu ještě tři krátké příběhy, ve kterých Rosa s Darou mimo jiné vysvětlí, proč prší nebo co je gravitace. Zároveň diváci uvidí i tři oceňované krátké animované filmy z produkce FAMU – Nový druh, Malý Cousteau a Mythopolis. Rosa s Darou celé pásmo s názvem Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství určené speciálně pro kina také moderují. (Bionaut)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Kromě režiséra Martina Dudy, jehož absolventský film Jsem větší a lepší byl nominován na studentského Oscara, byl za výrobu zodpovědný technický režisér Milan Kolář, který má zkušenosti z práce na animovaných seriálech pro BBC. (Zdroj: Bionaut Animation)
  • Inspirací byly tvůrcům klasické dobrodružné příběhy ve stylu Indiana Jonese nebo Kačeřích příběhů, kromě akce a humoru je pro ně podstatný i celkový obraz světa. (Zdroj: Bionaut Animation)

Související novinky

Startuje zimní přehlídka Best Film Fest

Startuje zimní přehlídka Best Film Fest

10.12.2015

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádájí od 10. do 16. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2015 za jednotné… (více)

Reklama

Reklama