Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Linda a Mark shánějí novou chůvu pro svoji malou dcerku Chloe. Jednoho dne se před jejich dveřmi objeví mladá dívka Heather. Ta si Chloe rychle získá a rodiče jí rádi práci svěří. Po nějakém čase se ale v rodině začnou dít zvláštní věci a Linda tuší, že jim Heather o sobě neřekla celou pravdu... Linda má zdánlivě dokonalou rodinu. Její manžel Mark je pohledný a osmiletá dcera Chloe je prostě okouzlující. Jenže pak Chloe ublíží starší chůva, která trpí demencí. Linda si chce být stoprocentně jistá, že se už nikdy nic takového nestane. Nová chůva Heather se zpočátku zdá být dokonalá a skvěle zapadne do rodiny. Jenže Heather se tajně vyžívá v intrikách, rozvrací Lindin vztah s Markem a libuje si v následných zmatcích. Linda navíc ke svému zděšení postupně zjišťuje, že Heather má s její rodinou ještě mnohem zlověstnější plány. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Rodina Blbštajnů najme podezřelou holku na hlídání. Mládě zblbne smrádě a rozloží celou rodinku, která si před kameru zřejmě odskočila z nějakého ženského časopisu. Napětí nehoustne, protože dýcháním na hrnec vody nic neuvaříte, ani kdybyste se na hlavu stavěli, a ani brutálně šokantní závěr nepřekvapí natolik, že by člověk pozdvihl obočí. Podivíte se jen tomu, že se ještě někdo odváží chovat chůvu, když každý ví, že se dá věřit jen televizi. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Nevím, kde tu holku sebrali, ale Chloe vypadá jako panenka Chucky z hororu Dětská hra. Ty její oči jsou vážně děsivé. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Při tom závěrečném vyložení karet a následné rvačce se mi tajil dech. Filmový svět prostě potřebuje v roce 2014 takové napínáky. Děj nestrhne, režie je těžkopádná, vztahy mezi postavami mdlé. Televizní a prázdné. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi podobný námet (a vlastne aj scenár) ako Orphan. Takže o nejakej originalite je v tomto prípade asi márne rozprávať. Ale napriek tomu to bolo celkom pozerateľné, aj keď tendenčne dosť predvídateľné. Aspoň ten záver vyzeral byť nádejný, ale napokon aj ten skončil miernym fiaskom (teda myslím, že by sa to dalo uzavrieť omnoho zaujímavejšie vzhľadom na vzniknuté okolnosti). Keby som predtým nevidel spomínaný Orphan, tak by som to zrejme ocenil aj vyššie, ale aj tak celkom fajn. ()

karnifex odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem sledovat sotva čtvrt hodiny, a hlavní dojem, který jsem z filmu získal byl, že hlavní "hrdinka" - domácí panička Linda - je neuvěřitelně sobecká, podezřívavá, mstivá a rozmazlená mrcha, proti které by vám nejspíš byl sympatický i Josif Stalin. Snímek je patrně určen pro divačky, které jsou Lindě charakterově podobné. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama