Reklama

Reklama

Fever

  • Indie फेवर

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle mohl být rozhodně zajímavý film, kdyby se trochu více dalo příběhu a trochu méně romantice, která zde začne být po chvíli ohraná. Problém jsou erotické scény, které jsou sice sexy, ale když člověk ani podesáté nic nevidí, je to trochu frustrující. Ale nemůžu si pomoct, evropské prostředí indickému filmu svědčí. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tých filmov o amnézii už bolo celkom dosť, a tak na to, aby film s takouto podstatou zaujal, je treba ponúknuť aspoň poriadne originálnu zápletku. Čo sa týka tohto indického filmu, spočiatku som bol dosť skeptický, najmä kvôli príliš ťažkopádnemu podaniu deju, v ktorom sa človek dosť strácal... ale potom sa to celkom ustálilo a napokon treba uznať, že zápletka a finálne rozuzlenie celkom milo prekvapili. Takže napokon chválim, hoci s miernymi výhradami v deji. Čo sa týka situovania deju do Švajčiarska, to mi v tomto prípade došlo absolútne zbytočné, ale pre Indov je Európa exotická, tak pre nich to azda príde atraktívnejšie (hoci pre nás nelogickejšie). No a čo dodať na záver? Gauhar a Gemma krásne spestrili tie švajčiarske kulisy :) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak toto indický film pripomínalo asi len tou občasne použitou hindštinou a čo bolo najpodivnejšie, každý zo švajčiarov, ktorých hlavný hrdina stretol ovládal hindštinu a mal na to nejaký dôvod. Inak prvotriedna zlátanina, 2 hodinový film som pozerala 3 hodiny, lebo toľko flasbackov nacápaných na sebe krížom krážom pomiešaných s tým čo sa stalo skutočnej postave a čo jeho alter egu bolo niečo hrozné a totálne som sa v tom strácala a neustále sa vracala naspäť, ale aj tak to nepomohlo, niektoré udalosti som nie veľmi pochopila a záver detto. Hlúposť, škoda času. Tie dve hviezdy sú len za hudbu, piesne boli celkom dobré. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Docela vyčerpávající a hodně těžce stravitelné. Muž (Rajeev Khandelwal) vypadne za jízdy z auta a probere se až v nemocnici. Naštěstí se mu nic vážného nestalo, až na ztrátu paměti. Ze své minulosti si pamatuje jen útržky, a tak se rozhodne vypátrat o sobě pravdu, neboť části vzpomínek a někdy i protichůdných mu nedají spát a naznačují, že byl účasten něčeho velmi zlého... Pěkný dějový guláš. Musí se uznat, že v tom byl takový zmatek, že jsem sám nevěděl, co vlastně pravdou je a jak to doopravdy bylo, takže po této stránce přiznávám, že to do sebe něco mělo. Ke konci se dá lehce něco tušit a ve finále se naštěstí vše rozkryje už nadobro. Právě díky tomu dávám za dvě hvězdy, protože jsem místy uvažoval i nad jednou, neboť jsem toho měl už plné zuby. Gauhar Khan udělala tento film koukatelným a přidala velmi zajímavý ženský element. Je to jednoduše krásná žena a ztvárnění postavy se mi líbilo. Oproti ní Gemma Atkinson působila krapet amatérským dojmem. Sám Rajeev Khandelwal je průměrný, ale zde to není žádná kritika, jen prostě ničím výrazně neoslnil, ale ani nezklamal. Prostředí Švýcarska bylo okouzlující a krásné. K tomuto spíše evropsky laděnému filmu sedlo dobře. Hudba průměrná a laděná taktéž proevropsky. Myslím, že výsledné lehce nadprůměrné dvě hvězdy jsou zasloužené. ()

Reklama

Reklama