Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Blair Morgan je z vojenské rozvědky, muž, který chce vidět nějakou akci a pokud armáda nemůže někde zasáhnout, je to on, kdo rekrutuje skupinu, která chce řešit boj s trestnou činností. Následně jsou vysláni do oblastí, kde jsou špatně vybavené policejní posádky. Jack Coburn, Nick Kowalski, JD Smith a Chris Winslow, policajti, kteří jsou považováni za neřízené střely, ale jejich neortodoxní chování a metody jsou nezbytné pro boj s typy zločinců, proti nimž bojují. (x2)

(více)

Recenze (4)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jako kluk jsem kdysi tenhle film viděl a jediný co jsem si z něj pamatoval byl ten jejich pěknej obytňák. Tak mi to nedalo a kouknul jsem na o teď a ejhle. Je to fakt hrozná blbost. Teda, jako nápad dobrej, ale ten výsledek je děs. Hlavně akce je špatná a je jí hrozně málo, no prostě televizní déčko. Dvě hvězdy za nostalgii ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Command 5 má sympatický koncept. Pětice čerstvě naverbovaných žoldáků, Command 5, má neprůstřelnou dodávku a jakmile někde dojde ke zločinu, jsou okamžitě povoláni do akce. Jednotka se skládá z docela zajímavých lidí: jeden má slabost na výbušniny, druhý je řidič a zároveň skupině šéfuje, další je vždy veselý závodník destrukčního derby, pak je to policista, který chodí pozdě, a do party je tu i ženský element, možná proto, aby se Command 5 alespoň v něčem lišilo od A-Teamu. Jejich první mise je taková ne moc ohromující: mají zneškodnit Bratrstvo, skupinu zločinců, která právě unesla několik lidí. Výměnou za rukojmí chtějí, aby byli dva jejich členové propuštěni z vězení. Záporáci jsou celkem legrační (nejvíc asi William Forsythe) a jakmile dojde na akci, stojí to za to. Přesto se mi zdálo, že tu byl promarněn potenciál. Působilo to na mě dojmem, že to tvůrci natočili přes víkend. Oproti výbornému pilotnímu dílu podobně laděného seriálu A-Team jde o lehčí zklamání. ()

Looka 

všechny recenze uživatele

60% Takový hybrid mezi Policejní akademií a Komandem. Tehdy jsem z toho byl unešenej, dnes bych se asi spíš bavil. VHSkový hit. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama