Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektív Sam Dietz (Leo Rossi) sa vrátil do Los Angeles, aby opätovne pomohol dopadnúť sériového vraha. Tentokrát ide o vyšinutého jedinca, ktorý má záľubu v unášaní, mučení a zabíjaní mladých žien. A navyše, rád sa s tým chváli polícii, ktorú obšťastňuje listami a kúskami tiel svojich obetí. Sam musí pracovať rýchlo, pretože vrah sa dostáva do jeho blízkosti a navyše, má s nim nevybavené účty z minulosti... (beso74)

(více)

Recenze (3)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tentokrát i bez vtipných hlašek jo? Rossi působí znudeně, zabiják není ničím spešl.. prostě zaprašena nezajimava kriminálka. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pre mna podstatne horsi diel ako predosle dva lebo akcna stranka tu bola uplne utlmena a hlavny hrdina uz tu nema svoju rodinu. Namiesto toho sa ide iba obcas vychrapat s nejakou novou zenskou. Plusom by mohlo byt obsadenie hlavneho zaporaka mojim oblubencom Forsytheom, ale hra tu dost uboheho chudaka, ktory sa prezlieka do zenskych siat. Cize nic, co by chcel vidiet ktokolvek normalny. Vysledkom je tuctova Hallmarkovska kriminalka vhodna pre zeny pri zehleni. 4/10. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

O chlup horší, než předchozí díly, ale pořád velmi dobrý krimi thriller, na kterém je zajímavé, že ho napsal a režíroval stálý kameraman Williama Lustiga James Lemmo, který snímal i první díl Relentless. Forsythe ztvárnil svého vraha poměrně působivě a Rossi je mu důstojným protivníkem. Pokud na téhle trochu zapomenuté sérii shledávám něco osvěžujícího, pak je to práce s postavami. Detektiv Lea Rossiho by v podstatě neměl být ničím zajímavý, protože je to naprosto obyčejný a průměrný polda. Ale právě tím, jak je naprosto normální, působí mnohem realističtějším a plastičtějším dojmem, než plno jiných rádoby zajímavých postav. To, že je Relentless 3 na videofilm na nadprůměrné řemeslné úrovni, netřeba dodávat. ()

Zajímavosti (1)

  • Aj napriek tomu, že Leo Rossi hrá vo všetkých štyroch častiach série hlavnú úlohu (detektív Sam Dietz), až v tejto časti sa prepracoval v titulkoch na prvé miesto. (beso74)

Reklama

Reklama