Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Úderný úvod žiaľ svojou kvalitou predbehol zbytok filmu. A otvorený koniec, ktorý mal lákať na novú sériu, ku ktorej žiaľ nedošlo, tomu tiež moc nepomohol. Nechápme sa zle. Je to slušné béčko, dosť akcie, pozerateľná choreografia súbojov, dobrý záporák a Oľga je fajn, ale nie je to nič, na čo by človek nemusel zabudnúť hneď po dopozeraní. To taký Hitman z 2007 rovnaké béčko, samozrejme s lepším obsadením bol niekde inde. Podobne nový Hitman a kopa iných filmov. Hitman ma napadol len a len kvôli Oľge, inak by som to zrovnával s inými kúskami. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Síce ide o všednú americkú thrillerovú záležitosť, ale aspoň to má nejaký feeling a je to celkom pozerateľné. Najmä sa dobre pozerá na Olgu Kurylenko. Myslím si, že občas je to celkom zábavné a ani akcia nie je vo filme najhoršia. Keby len ten príbeh bol zaujímavejší a keby viac vyťažil z faktu, že obsadili do filmu Morgana Freemana. Som rád, že som film videl, určite sa k nemu viac nevrátim... ale myslím si, že sa to v budúcnosti uchytí na tv Dajto. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že sa podobne deilný béčkový scenár nedá natočiť tak, aby z toho bola slušná zábava, prípadne adrenalínová jazda. Lenže to by museli byť najskôr dôslednejšie využité exteriréy Kapského mesta, ocitáme sa takmer výhradne v nezaujímavých interiéroch, jednom sklade ako z Kobry 11 a ani to letisko nie je využité na sto percent. Takže áno, je to taká priemerná časť Kobry bez automobilových naháňačiek, či aspoň teda s jednou. Olga tiež neokúzlila svojimi outfitmi. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Akční oddechovka, u které doopravdy vypnete mozek, užijete si docela ucházející vizuál a herecké výkony na úrovni (střet Purefoy vs Kurylenko nepůsobil zas tak prvoplánově, jejich dialogy celkem vyostřené). Ale hlavně film nehodnoťte jen na základě příběhu, ten toho holt moc nenabídne. Scénárista prostě hází jedno klišé za druhým, žádné překvapivé situace, které by dokázaly udělat obrat o 180°. Po stránce audiovizuální to vůbec nezaostává za věhlasnějšími trháky z Hollywoodu, ale pořád to je jen kvalitní béčkový film (tak trochu ten vysoký rozpočet nechápu). Akce je kvalitně nasnímaná, jen bych možná omezil množství střihů, čas od času z toho bolely oči a divák mohl vidět jen spletici těl, kde nedokázal rozeznat, kdo je kdo. Purefoy zaválel, ani mi nevadil ten jeho jediný nahozený kamenný výraz. Závěr sice poukázal k pokračování, ale o tom pochybuji. Ale upřímně by mě dvojka neurazil. A miniúčast Freemana potěšila. Za mě dávám 63 % ()

petero 

všechny recenze uživatele

Slabá akčná záležitosť, ktorú nezachráni ani Olga. Vďaka futuristickým oblečkom v úvode som očakával že to bude trochu sci-fi ale nič. Obyčajné prestrelky a bitky ku koncu zabije zdĺhavé mučenie a aj sympatie si skôr získali tí bad-assovia ako tým čo by som mal držať palce. Akčňáky s modelkami v hlavnej úlohe je celkom dosť a všetky boli minimálne o triedu lepšie ako napr. Everly, Lucy či Salt. I tá Colombiana s tragédom Megatonom bola štýlovejšia. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)
  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)

Reklama

Reklama