obitus
Wow, jedna porno hvezda vedle druhe, to bude naklep. Tak presne tohle jsem si rikal, kdyz jsem pred dvema hodinama koukal na imdb, co ze si to vlastne jdu pustit. Zacatek mi dal zapravdu - pote co obtloustly a plesatejici Richard Grieco opicha Jennu Jameson jsou oba efektne zavrazdeni (Jenna ukaze i to co zatim nikdy neukazala). Lehce jsem znejistel, kdyz se pod uvodnimi titulky ozval ustredni motiv Suspirie, ale co uz, asi nejaka pocta, rikal jsem si. Bohuzel ne, hudba Goblinu provazi cely film a mnohdy je pouzita dost necitlive. Pribeh o particce studaku, ktere v lesich honi nejaci mutanti je veskrze nezajimavy, takze prejdu k tem dvema zasadnim vecem, o ktere vsem v podobnem filmu jde. Nahota - hodne slabe, na to jake hvezdy ve filmu hraji je tech par silikonu jen slabou utechou. Krev - kdyz uz k nejake te vrazde dojde tak to stoji zato. Obcas nastavaji nefalsovane splatter orgie a i kdyz to vypada hodne levne je to celkem legrace. Velmi pravdepodobne jsem nemel konecnou verzi filmu, protoze nektere strihy byly hodne necitlive a ruchy obcas nesedely. Kazdopadne doporucuju fanouskum porna (uvidite film, kde se vase modly ani nesvleknou), sberatelum ruznych horrorovych citaci (Psycho a predevsim Halloween je vypecenej) a hlavne amaterskym filmarum, aby videli, ze to jde.(6.6.2005)