Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh o vzťahu medzi mladým mužom a zatúlaným šteniatkom, ktoré si mladík osvojí, je vyrozprávaný z pohľadu psieho žrádla. (figliar)

Recenze (49)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Začíná to nevinně roztomilým opuštěným štěňátkem a rozbalí se to v milostný příběh. Psíček to byl extra roztomilý. Do toho jeho dobrácké srdce. Stejně jako tady, občas u kraťásků žasnu, jak se tolik dokáže vměstnat do několika málo minut. Našla jsem tu spoustu věcí. Jednak pes - nejlepší přítel člověka, nejoddanější. Taky že láska prochází žaludkem. A konec dobrý, všechno dobré :) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mile natočená jednohubka k Velké šestce, ve které se psík snaží stmelit po svém vlastním způsobu dohromady páníčka z jeho bývalou přítelkyní, byť se na počátku zdálo, že mu tento vztah zrovna moc nevyhovuje. Zkrátka příběh o psí ale i lidské lásce (nejen k jídlu), ve které je občas nutné dělat kompromisy. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

kromě příjemné animace je vidět na snímku prvoplánová dojemnost, kterou nerad vidím - proto jen 3 hvězdy. Ale k Oskaru to určitě pomohlo. Pro romantické duše jasná jednička - šak zkuste třeba tu: http://www.dailymotion.com/video/x2hzs96 [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"And the Oscar goes to... Pixar." What a surprise.;-) Roztomilé, vtipné, dojemné. Jen doufám, že si dětičky z filmu nevezmou příklad a nezačnou své zvířecí miláčky krmit podobnými "lahůdkami". V reálném světě totiž pejskové praktikující podobné žranice umírají; v křečích, na zástavu tukem obaleného srdíčka.;-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Trocha mi to pripomenulo jedného nášho psa u mojich starých rodičov, akurát som čakal, kedy sa vyvracia prípadne dostane infarkt, ale zahrali to do rodinného šťastia, takže sa nedivím, že v súčasnej dobe kedy sa niektoré psy vyzdvihujú pomaly viac než deti to v USA malo taký úspech. No aspoň aj to tu zahrali tak, že dieťa a zviera sa majú radi, takže dá sa, veľmi pekné. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Reklama

Reklama