Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ředitel na volné noze ve svém pravidelném dvouminutovém černobílém okénku. Historicky první opravdu smysluplný pořad České televize, vtipně a trefně glosující aktuální palčivé problémy dneška, včerejška i zítřka, především pak moje vlastní. Já, Černobíl, toho času ředitel na volné noze, vyhlašuji odteď každý týden v této poněkud přestárlé a zkostnatělé mediální instituci černou a bílou jako jedinou možnou optiku nazírání na svět. Otevřete konečně oči a dívejte se! Děkuji za pozornost. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím, no. Přijde mi, že tedy primárně pro děti to není ani náhodou, když to běží na Déčku. Některé díly mi hlava nebere, jindy nutno uznat, že to má alespoň pointu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • V pátém díle je pod propagovanýmí černobílánkami dodatek: "Pokud zavoláte nyní, získáte zdarma... Pozdě, akce už vypršela. Příště buďte rychlejší." Pod ním je menším písmem varování: "Varování lékaře: výrobek je nevhodný pro děti bez smyslu pro humor." A pod tím téměř neviditelný dovětek: "Vsadím se, že tohle už nepřečtete ani omylem, takže tady tím odstavcem se mi upisujete k doživotním splátkám ve výši 6.999,-Kč. Souhlas vyjadřujetete už jen shlédnutím této inzerce. Tento souhlas automaticky platí i pro vaši babičku, bratrance i invalidního křečka." (milaneg)
  • Scénáristka Barbora Klárová namluvila hlasatelku na začátku epizody Plavba do známa. V epizodě Maličkost také zpívala „bleší Libuši“. (ČSFD)
  • V epizodě Nadčasový formát můžeme ke konci vidět titulky ohledně osvobození Brna (opilí „vlasovci“, olaborant, lynčující dav atd.). (TGMJ)

Reklama

Reklama