Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Včera jsem večer přišel z práce z divadla a jako obvykle jsem se podíval, zda není něco zajímavého v televizi, třeba by mi něco mohlo zmizet z dlouhého seznamu. To se sice nestalo, ale jakmile jsem zahlédl   Melissa McCarthy, tak volba byla jasná. Herečku mám celkem v oblibě, viděl jsem ji už v několika filmech a většinou se jednalo o povedené filmy (kromě příšerného počinu Ženy sobě a hodně slabého, nedávno zhlédnutého, Hele Muppete, kdo tady vraždí?). Tady se to nakonec dostalo na průměr, ale jen díky závěru a taky vtipným scénám (top je samozřejmě gauč). Vtipu mohlo být ale více. Potěšilo mě rovněž obsazení Kristen Bell, kterou mám ještě ve větší oblibě (zejména za role ve filmech Matky na tahu a Rande v Římě), budu se muset někdy podívat na Frozen v originále. Účes Melissy byl možná trochu zvláštní (v prvním záběru jsem ji zpočátku ani nepoznal). Mnohem více mi ale vadilo, že stále měla na krku jakýsi nepovedený rolák. Jsem zvědav, zda se někdy dočkáme filmu Drsňačky 2 (The Heat 2), který je zřejmě bohužel u ledu (IMDB uvádí poslední update v dubnu 2017). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víte proč máme radši vagínu než vaši pusu? Protože nekecá a nekouše." Nikdy jsem nechtěl být občanem hamburgerového národa a nyní se mi to vrací v podobě mého nepochopení. Já zkrátka nechápu popularitu Melissy McCarthy, neboť mi připadá trapná a taky nemám rád lidi, kteří evidentně sežrali jiné lidi nebo možná slona. Šéfka tedy nijak nevybočuje z řady filmů, v nichž má sprostý špekáček hlavní roli, i když její vyprávění o tom, jak trpí ve vězení při hraní tenisu, mě pobavilo. Taky mě bavil ten zákeřný gauč a wrestling skautek, ale víc pozitiv z toho fakt nevyždímu. Pak už je to jen vulgární, trapné a propaguje to rodinné hodnoty, což jsou tři důvody, proč jsem Šéfku neměl nikdy potkat. Já jsem ji taky chtěl obejít, ale nebylo tam dost místa pro úhybný manévr. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak dobrou komedii jsem opravdu dlouho neviděl! Proto dávám 5 hvězd. Většinou mě komedie až tak neberou, ale když je komedie z roku 2000-2010, z USA a k tomu je to ten typ sra*ka komedie, tak bývá sakra povedená, ale tohle je rok 2016 a to jsem opravdu nečekal. Velmi milé překvapení! Myslel jsem si, že takové komedie vymřely, ale pořád ještě žijou! Melissa McCarthy je opravdu fajn a vtipná herečka. Snad pořád jsem se musel smát! Prostě Boží! Sice se tu objeví to klišé, že se rozhádají a pak se dají do kupy, ale to klišé není, kvůli přerušovaným dobrým vtipům, naštěstí. Jsem rád, že je zde její typickej českej dabing, který na komedii přidává. VYHODNOCENÍ: ŽÁDNÁ LESBÁRNA ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl jmenovat nějaké dvě hollywoodské herečky, které opravdu příliš nemusím, tak bych jistě mezi prvními zmínil Melissu McCarthy a Kristen Bell. A tak co já hlava skopová neudělám? Dám si film, kde účinkují rovnou obě dvě v hlavních rolích. No nejsem já genius? K tomu navíc „osvědčená“ spolupráce režiséra Falcona právě s Melissou a hned máme na světě další podívanou, která od začátku jen uráží diváckou vstřícnost, že jí dali vůbec šanci. Ale abych nebyl zas až tak zlý, musím tentokrát uznat, že McCarthy zde není až tak nekousatelná, což se ovšem už nedá tvrdit o její parťačce Bell, tak je na přesdržku znovu, ale Melissa prostě tentokrát fakt chvílemi i baví, dokonce výjimečně film nepotápí a naopak ho spíš až zachraňuje, ale to je asi způsobené především i tím, že vše ostatní je tu ještě horší, než právě ona. Zápletka tak opět balancuje na hranici trapnosti a zoufalosti, za níž jí pošle až závěrečné triviální rozuzlení, které prostě může projít asi fakt jen v Hollywoodu, humor se zde pak vyskytuje jen v náznacích a jeho funkčnost je minimální a spousta scén znovu zachází za mez jakékoliv soudnosti a snesitelnosti, na což jsem opět neměl vážně žaludek. Šéfka je tak zkrátka další rádoby komediální kokotina, která nefunguje prakticky v žádném ohledu, za mě tedy rozhodně nezkoušet. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Podle mně jste schválně vypípali ty největší komplimenty." Melisse to pořád jde, ještě pořád nezklame. Zajímavých a humorných scén je tady dost. Taky mě poprvé pořádně bavila Kristen Bell, asi potřebovala vyzrát a dospět. Průser podobných komedií je, že jejich tvůrci často to, co v nich zaznívá, myslí smrtelně vážně. Ponaučení a výchovné pointy komedie většinou kazí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film se původně jmenoval Michelle Darnell. (kellne)

Reklama

Reklama