Reklama

Reklama

VOD (1)

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Podle mně jste schválně vypípali ty největší komplimenty." Melisse to pořád jde, ještě pořád nezklame. Zajímavých a humorných scén je tady dost. Taky mě poprvé pořádně bavila Kristen Bell, asi potřebovala vyzrát a dospět. Průser podobných komedií je, že jejich tvůrci často to, co v nich zaznívá, myslí smrtelně vážně. Ponaučení a výchovné pointy komedie většinou kazí. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Ve všetkých smeroch zabudnuteľný film, akurát Melissa McCarthy ma toľko charizmy, že napriek tomu sa pri pozeraní divák až tak nenudí. Dopomohli k tomu aj "hosťovačky" takých es ako Kristen Bell, Peter Dinklage, či Kathy Bates. Film napísala samotná Melissa McCarthy so svojím mužom, ktorý film aj zrežíroval. Ako jednohubka fajn, ale Melissa by sa radšej mala sústrediť namiesto písania priemerných scenárov na hereckú dráhu, v ktorej vyniká (alebo ešte prípadne na jej stand-upy). Pár vtipov sa našlo, ale ku komédii roka je The Boss na míle ďaleko. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to až taká tragédia, ako to tu zatiaľ vyzerá nebola. Musím povedať, že film má aspoň pointu, vie čo chce povedať a ide si za tým. Je síce pravda, že všetky blbé americké vtípky sa v tomto filme musia objaviť a viete presne ako niektoré scénky budú pokračovať, ale zase tu boli aj scénky, na ktorých som sa úprimne zasmial. Úprimne musím povedať, že keby som si mal vybrať medzi týmto alebo Paul Blart: Mall Cop 2, tak si radšej opäť pozriem Melissu McCarthy v "The Boss." Musím povedať, že aj moja manželka vie byť občas "hangry" a sú tu aj iné momentky, ktoré pobavia. Kristen Bell je dobrá a aj Ben Falcone je vo filme veľmi vtipný a má dobré hlášky. Je ten film kravina? Áno. Pozrel by som si ho znovu? Nie. Je to typický americký výplach? Celkom určite. Ale na to, aby som sa zasmial mi to stačilo a nemyslím si, že je film až tak zlý, ako ho niektorí robia. Melissa McCarthy mala už síce aj lepšie momentky, ale mohlo to reálne dopadnúť aj oveľa horšie. Ale ak chcete podľa mňa komédiu, kde ozaj mala dobré momentky a neskončilo to len v okey kategórii, tak by som asi viac odporúčil minuloročné Spy. Hodnotenie: C ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Včera jsem večer přišel z práce z divadla a jako obvykle jsem se podíval, zda není něco zajímavého v televizi, třeba by mi něco mohlo zmizet z dlouhého seznamu. To se sice nestalo, ale jakmile jsem zahlédl   Melissa McCarthy, tak volba byla jasná. Herečku mám celkem v oblibě, viděl jsem ji už v několika filmech a většinou se jednalo o povedené filmy (kromě příšerného počinu Ženy sobě a hodně slabého, nedávno zhlédnutého, Hele Muppete, kdo tady vraždí?). Tady se to nakonec dostalo na průměr, ale jen díky závěru a taky vtipným scénám (top je samozřejmě gauč). Vtipu mohlo být ale více. Potěšilo mě rovněž obsazení Kristen Bell, kterou mám ještě ve větší oblibě (zejména za role ve filmech Matky na tahu a Rande v Římě), budu se muset někdy podívat na Frozen v originále. Účes Melissy byl možná trochu zvláštní (v prvním záběru jsem ji zpočátku ani nepoznal). Mnohem více mi ale vadilo, že stále měla na krku jakýsi nepovedený rolák. Jsem zvědav, zda se někdy dočkáme filmu Drsňačky 2 (The Heat 2), který je zřejmě bohužel u ledu (IMDB uvádí poslední update v dubnu 2017). ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, poslední dobou se na nás z Hollywoodu řinou samé nedodělané komedie. Opět tu máme takový nedodělek - místy je to celkem povedené a zasmějete se, ale jindy je to naopak přehnané nebo prostě nefungující a kazí to výsledný dojem, což je škoda. Zpracování a herecké výkony jsou bez problémů, takže další průměr, ale už to začíná omrzovat, 3* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film se původně jmenoval Michelle Darnell. (kellne)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama