Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (183)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHCEME, ABYSTE SI PŘIVEDLI NA SVATBU PARTNERKY. SLUŠNÉ, SERIÓZNÍ, CHYTRÉ HOLKY, CO VÁS UDRŽÍ NA UZDĚ!“… /// Kreténská zápletka, která nakonec nemá debilní formu. Základem je bejt ujetej – mezích sexulních norem (a vyhnout se kreténismu a obludnostem). Místama je to taková holčíčí „Pařba na Havaji“ a přestože se nepaří nijak neobvykle, je to vlastně prdel. Čekal jsem jen (další) Efronovu exhibici, ale nakonec se z toho vyklubala normální komedie, po který někteří smáznou svý svatební video, páč je nudný… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti (Inspirováno příběhem Mikea a Davea Stangleových). 2.) Zjistím, na co dát bacha při rychlým shánění holky. 3.) Thx za titule „westside“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

S takýmito filmami je to ako s Partičkou. To si proste zoberiete zopár zábavných ľudí a necháte ich improvizovať. Niektoré vtipy vyjdu, niektoré sa podaria obzvlášť... Raz sa dokonca zjaví niekto z vašich obľúbencov. Ale je to furt to isté. Tie charaktery, tie situácie... Rozlíšiť takého Mikea a Davea od akejkoľvek inej bromedy, môžete snáď už len skúmaním jednotlivých citácií. 50% PS: Hulil som. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Devine a Efron ako bratské duo majú v ďalšej bláznivej americkej komédií za úlohu, nájsť si doprovod na sestrinu svadbu za účelom, aby ju zas neposrali ako všetky rodinné oslavy. Čo sa im samozrejme aj napriek tomu dokonalo podarí a je to celkom dobrá zábava. Dosť dobre som sa pobavil ale nešlo o komédiu, ktorá vytrhne zo sedačky. Aj pri hercoch je to ako na hojdačke, jeden vás udiví svojím výkonom druhý zas sklame. Vata strieda super vtipné pasáže čo tento film v mojich očiach radí medzi priemerné. Škoda ak by sa udržala konštantná vlna humoru bolo by to päť hviezd jak vyšitých ale takto je to iba priemer. 51% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na odreagování celkem fajn.Jen škoda,že podobně jako spousta dalších komedií poslední doby jsou i Mike and Dave po většinu času nepříjemně uječenou záležitostí.Absolutní většinu toho všeho má na starosti Adam DeVine,takže film vlastně mnohem lépe funguje když zrovna není na plátně.Jinak ale pár fórů super,některé zbytečně (jak už to tak bývá) vytlačené daleko přes čáru.Konec přesně podle očekávání...60% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak trapné a nechutné, jak většinou komediální filmy se Zacem Efronem bývají, takže mě to překvapilo. Navíc jsem se u toho i nasmála, místy mi to přišlo hezké a dojemné. Moc se mi líbila postava, kterou si zahrála Anna Kendrick svým způsobem byla asi nejnormálnější. Pár scén bych pozměnila, pár vyškrtla úplně, ale jinak se na to koukat dalo. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)
  • Když Mike (Adam Devine) nakreslí do písku čáru, tak jde za ním žena v bikinách, jenže při prostřihu z druhé strany po ni není ani vidu a přitom neměla dost času odejít nikam jinam. (Patrik256)

Reklama

Reklama