Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Morholt 

všechny recenze uživatele

V bistru je zastřelen student a policie jeho smrt označí za součást vyřizování si účtů mezi gangy. S tím se nechce smířit jeho kamarád a začne pátrat po vrahovi na vlastní pěst. Z mého pohledu zápletka plavala na vodě a hlavní hrdina mi svým umanutým chováním lezl neskutečně na nervy. A neomlouvala ho ani dokolečka omílaná smrt jeho matky.Jeho nesnesitelnost částečně vyvažovala Chloe Grace Moretz, ale nepodařilo se jí to úplně. Dalším negativem je tempo, které je nulové a chybělo mi i alespoň minimální napětí. Zklamání. 30% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval v podstatě jen kvůli tomu, že můžu Chloë Grace Moretz, která podala jako obvykle solidní herecký výkon, ale z dalších herců mě zaujal jen David Strathairn. Příběh mi připadal tak nějak plochý a bez života, a abych řekl pravdu, dost jsem se nudil. Čím déle jsem se díval, tím víc mi bylo jedno, jak snímek skončí. A fakt by mě zajímalo, který "inteligent" přišel s českým názvem a proč. ()

Reklama

Saxos 

všechny recenze uživatele

Silně podprůměrné i kdyby se jednalo o tv film. Příběh o ničem. Dva mlaďasové si užijí první sex, jejich kámoš je zatím při prodávání kafíčka zabit, tak začneme pátrat. Hned je v tom gang drogáčů, nějaká urážka bosse chudákem Kevinem, další střelba pro změnu na dubléra NYDP, nebo kde to vlastně bylo. K tomu vše chápající rodiče, dojemné ukončení pohřbem. Šťastný konec a spěcháme na vejšku. Ani odhalený krk Chloë nic nezachrání. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

80 minútový film bez tempa, energie a emócií, ktorý je sterilne natočený, a s neodpustiteľne nevýraznými postavami. Sledovať sílene otravne emotívneho Ansela by bolo fajn vidieť v lepšom filme, a roztomilosť Chloë nepozná hraníc, takže aspoň tá obmäkčila moje srdce. Inak vcelku strata času, a to má ten film 80 minút! ()

marrjaana odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou za čas mívám masochystycké choutky a rozhodnu se podívat i na filmy s horším hodnocením. Většinou se ukáže, že na filmy co mají nad 40% se dá s adsázkou kouknout, Občas se mezi nimi najde i dobrý film. No a pak jsou tam filmy u kterých si říkáte Proč? proč mají tak vysoké hodnocení? Ne opravdu. Tenhle film je silně přehodnocen. Mám z něj horší zážitek než z 50 odstínů (dobře hrůza požitku z jedničky již odešla časem a dvojku utlumilo množství alkoholu co by porazilo i slona, ale i tak...). Fakt nechápu. Za ten film by měl jít někdo sedět. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)
  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)

Reklama

Reklama