Reklama

Reklama

Očista: Volební rok

  • Česko Očista 3: Volební rok (více)
Trailer 2

Senátorka Charlene Roanová (Elizabeth Mitchell) má k odporu vůči očistě pádný důvod, před lety jí padla za oběť celá její rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. Ambiciózní soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta, „legální" zabití během očisty. Senátorku naštěstí jistí šéf její ochranky (Frank Grillo), hrdina z druhého dílu Očisty, kterému tohle každoroční běsnění už taky pěkně leze krkem. Teď už je ale čas trhnout oponou, krvavé představení začíná. Perfektně zabezpečený dům, početná a skvěle vybavená ochranka, co by se tak mohlo stát, aby senátorka tuhle noc nepřežila? Asi byste se divili, alarmy ohlašující začátek očisty ještě nedozněly a už musí Roanová jen se svým strážcem po boku prchat nočními ulicemi ve snaze najít nějaké bezpečnější útočiště. Příštích dvanáct hodin bude velmi dlouhých. A krvavých. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (384)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mi přišel napínavější a více vygradovanější, třetí má politický nádech,obsahuje více šíleností a jsou dostupné lepší rekvizity. Je zde poměrně spousta akce, ale většinou ji tvoří střelba, takže se spíše ukojí fanoušci přestřelek než hororáří zaměřující se na efektivní úmrtí. Plusem je opět Frank Grillo, který je sympaťák, kterému akce není cizí a třešničkou na dortu je Nazi záporák, s kterým si střihne slušný fight na nože. Krev zde je, ale vzhledem k tématu a počtu zabijáků jí mohlo být podstatně více. Z traileru jsem byl unešený více, samotný film na mě neměl až tak zvrhlý dopad, jakým působil trailer, přesto se jedná o sérii, která má na to se řadit mezi konkurenty jako Saw či Final Destination. Dalším dílům se vůbec nebráním, letos Purge v topce snad bude byť doufám spíše ke konci žebříčku. Story 5/10, Atmosféra 7/10, Gore 7/10, Vizuál 7/10, Akce 7/10, Napětí 6/10,Humor 2/10. Zábavnost 8/10, Lekačky 1/10. 75% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno tak se jdeme očišťovat už potřetí! Zdá se, že nám tu vzniká další série s nekonečným potenciálem na iks dalších dílů i když hororovou bych ji nazýval už spíš jenom okrajově pokud teda nepočítáte těch pár bafaček, ale tohle je spíš regulérní vybíjená bez nějaký extra atmosféry zato se slušným spádem prostě ve stylu dvojky, která je, ale dle mého názoru o špetku lepší tady se sice ještě krapet přitvrdilo šílenosti nabírají na intenzitě, ale je lepší si užít ten čistokrevnej masakr a nemyslet přitom na ten extrémně vypráskanej a předvídatelnej scénář kdy takřka v každý scéně uhodnete dopředu jaký bude mít dopad na scény další a vůbec jaký přesně bude vývoj v následujícím dění, ale vem to čert, tahle sérka už evidentně zdomácněla a tak se teď bude ždímat na dřeň dokud na to lidi budou chodit on i ostatně samotný konec tohohle dílu dává určitej prostor pro pokračování kterýho nepochybuju, že se dočkáme buďto nás čeká ten prequel z první očisty kterým jak bylo původně avizováno měl být tento, nebo se prostě posuneme dál a z Očisty se stane globální celosvětová záležitost. Uvidíme, tak jako tak zatím to ještě funguje i když pár věcí mi v tomhle dílu přišlo trochu přehnaných hlavně to zabijácký komando drsných negerských holčiček (hej zmrde! přišla jsem si pro tu čokoládovou tyčinku!) ale jak už jsem uvedl když přivřete oči nad těmi pár očividnými nesmysli s tím, že si chcete jenom užít kydliče Grillla kterej je i po dvojce pořád ve slušný formě a všechny ostatní lehce amorální a zvrácený trademarky který k téhle sérii patří, tak si to užijete Ať žije Amerika, znovuzrozený národ! 75% ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele

Trojka Očisty je podľa mňa, jednoznačne najhorší film z celej trilógie s tak debilnými postavami, scenárom, scénami a réžiou, že som mal chute toto po desiatich minútach jednoducho a rýchlo vypnúť, a vykašlať sa na to ! Asi najlepšie na filme hodnotím IBA určitý - “MOMENT PREKVAPENIA” , blížiaci sa na koniec filmu, keď zabudnem na jednotlivé charaktery, ktoré sa vrátia do diania, pričom vtedy som akosi čímsi ohúrený, že som to nečakal, o to lepšie ! Predchádzajúce časti hodnotím pozitívnejšie, táto ma strašne vytočila, znechutila, s veľkým odporom som sa podujal na niečo, čo inak by som poslal kade - ľahšie, ako občas nie je od veci, si pozrieť FAKT jebnutý snímok ! ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Při každém díle Očisty jsem silně neztotožněn se základní dějovou linií a něco takového je nad moje chápání a přijde mi to celé vlastně nedomyšlené, prosté a naprosto zvrácené. Na druhou stranu, když chci nějaký horor u kterého vypnu mozek, který je svižný a na nic si nehraje, rád si opět pustím další díl. 65% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne. V Očistě by postavy neměly přecházet z jednoho dílu do druhého. Nechtěl jsem ve trojce koukat na postavu z dvojky. Jen o to víc to kazí celý dojem a pocit. Původní nádech hororrového strachu a napětí je naprosto úplně pryč, už zůstal jen akční thriller se silně politickou zápletkou. Škoda těch nasraných holčin z obchodu, ta mladá černoška s drdoly byla jediná postava z celé série, které jsem její zlobu a vnitřní temnotu opravdu věřil. Škoda, že to byla jen bezvýznamná vedlejší linie. Takhle série je prostě k hovnu. 0.5* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Laney (Betty Gabriel) měla dříve španělskou přezdívku "la pequeña muerte", což znamená "malá smrt." (hansel97)
  • Severoamerické tržby byly 79,2 milionu dolarů, celosvětové pak 118,6 mil. (NIRO)
  • Natáčalo sa vo Woonsocket, štát Rhode Island, USA. (beso74)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama