Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (87)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My všichni, tedy já a vy dva kreténi, natočíme přistání člověka na Měsíci." Pokud přistání Apolla 11 na Měsíci skutečně točila tato banda zhulených hipíků, což se nedá zcela vyloučit, tak se tím vysvětluje amatérismus tohoto počinu. Nicméně, když na Měsíci přistával Johnny s Leonem, tak to byla neuvěřitelná sranda a z agenta Kidmana přitom stříkalo charisma na všechny strany. Tady končí klady, protože to ostatní na mě až tolik nezabíralo. Zejména krutý mafiánský boss mi nápadně připomínal pomočujícího se důchodce s alzheimerem. Ale vlastně bych zapomněl na umělce Renatuse, jehož dokonalý film Odraz musím někdy vidět, protože jeho umělecky zpomalené pohyby lidských špeků mě uváděly do extáze. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely namet a celkom solidne prevedenie. Bavila ma gangsterska linia a stylove krvave prestrelky. V tychto scenach mi to trochu pripominalo Tarantina alebo Ritchieho. Ale pri vsetkych tych zhulencoch som mal pocity ake zazivala Perlmanova postava. WTF. Ja som sa na rozdiel od neho nemal moznost sa zhulit, aby mi to utieklo rychlejsie. Nastastie sa vo filme nasla aj jedna scena so zubnou protezou pri ktorej mi od smiechu tiekli slzy a pustil som si ju znova aspon desatkrat, takze nakoniec som spokojny a za jedno pozretie to stalo. 6/10. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, s obsazením jsem neměl problém, ale vyhulené zpracování s drogovými psycho tripy mi příliš nesedlo. Párkrát jsem se sice zasmál a když došlo na střílení, bavil jsem se dokonce výborně, ačkoliv ty ustřelené hlavy sem vůbec nepasovaly. Ale jinak v tom vidím promrhaný potenciál. Škoda. 35% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Chvíľku som premýšľal, či tento film nerobil režisér komédie Super, nakoľko mi to film pripomenul svojimi drsnými a realistickými vizuálmi, ale zase to nebolo až tak nepríjemné ako vo vyššie spomenutom filme. Tu som sa občas zasmial na niektorých momentkách, no celkovo mám pocit, že humor fungoval len v drogovom a hippies štýle a hoci som sa občas zasmial, tak to nestačí na to, aby som povedal, že film stál reálne za to. Rupert Grint sa rozhodol prejsť z kariéry Rona Weasleyho celkom zvláštnym smerom a nemám pocit, že tam úplne funguje. Ron Perlman je ale podľa mňa miestami dobrý a najmä keď má byť drsným CIA agentom. Nemyslím si, že si film pozriem znovu, nápady boli dobré, vizuálne celkom okey, ale chcelo to asi viac sústredenia na to, aby z toho urobli lepšiu komédiu. Takto je to nič moc. Hodnotenie: C- ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Film, jako celek, mne moc nezaujal. Ale rozhodně si jsem jist, že nikdy dříve nebyl konspirační film pojat tímto způsobem. Je to spíš taková nepřehledná směsice různých ulítlých scének plných zbraní, drog a prachů, než se konečně dostaneme k samotnému natáčení. To pak teprve začne ta pravá jízda! Závěrečných cca 20 minut jsem si pouštěl přibližně 5x po sobě, ty opravdu nemají chybu a v podstatě především díky tomu konci dávám tři hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama