Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (87)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

To by nebyli Amíci, aby neměli všechno posichrovaný. Jak to tenkrát bylo se asi nikdy nedozvíme, ale jedna věc je jistá. Tenhle film splnil přesně to, co jsem od něj čekal, herecky skvěle obsazená komedie, kde americkýho humoru moc nenajdete, ačkoli je to o nich. Dokáže to šokovat a to v dobrém slova smyslu. Wízlimu role troubů prostě jdou, do toho se přidá věčně zhulenej Misfitsák a Hellboy a je tu něco, co mě prostě baví. Takže pokud si dneska chcete utřít prdel americkou vlajkou, do toho. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Do detailu vytuněná, vtipná a nesmírně příjemná pičovinka plná bizarních existencí, která je vhodná zejména pro ty, co se rádi občas vydají na uchechtaný chemický výlet a místo další projekce 2001: Vesmírné odysey si s potěšením radši nechají narvat do prdele kaktus. Rozhodně nic pro maďarské geje, katolické panny a jiné akurátní upjaté čuráky. Pokud se ovšem nebojíte pevně obejmout bobra ke všemu svolné a duchem nepřítomné flexibilní prsatice, pustit se dračího ocasu pět kilometrů nad zemí a volným pádem se smíchem žuchnout do obří hromady gumových medvídků přesně mezi Rona Vízlyho a otylého teplouše jménem Renátus, kteří vám v tu chvíli kupodivu vůbec, ale vůbec nevadí, rozhodně neváhejte a prudce potáhněte nosem nebo polkněte bez zapíjení. Ten zcela neznámý debutující žabožrout to hned napoprvé uvařil náramně. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se tomuhle filmu vyhýbal a vlastně ani nevím proč. Perfektní ujetá komedie odehrávající se v té nejzajímavější době, s nejlepší muzikou (i když soundtrack by mohl být silnější) nejlepšími hadry a nejsilnějším fetem. Sheehan hraje vyfetovasného pošuka co se všeho bojí, takže naprostý protiklad svého trademarku namyšlených frajírků a Rupert Grint je sice neskutečně otravný, ale k jeho roli to tady naštěstí sedí. Začátek je trošku těžkopádnej a humor křečovitej, ale postupem času se film perfektně rozjede, fetuje se, vraždí a hláškuje o sto šest. Mix typické hipízácké komedie s mafiánskou kriminálkou a špionážním thrillerem s pořádnou dávkou nadsázky a sebeparodie. Takových filmů se točí strašně, strašně málo. 80%. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

S britskými komediemi mám většinou problém, že buď jsou moc vulgární nebo přijdou vtipné jenom Britům. Tohle je však mišmaš, kde najdeme britský humor, americké násilí a kdo ví, co ještě. S obdrženým poselstvím, že tráva, opium a magické houbičky vyřeší všechny trable, jsem se dokousala až nakonec a zasmála 10x častěji než v běžné americké komedii. Akorát mi tam neseděl Rupert Grint, který byl asi obsazen jenom proto, aby tato nízkorozpočtovka měla známou (a ne příliš drahou) tvářičku. Na vedlejší role super, ale na hlavní roli není dost výrazný. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Ulítlá retro komedie založená na jedné z nejznámějších konspiračních teorií, kterou táhne zejména neodolatelný Ron Perlman, jemuž role drsného agenta CIA dokonale sedla. Všechno ostatní je tak bláznivé, že už samotná konfrontace hlavního hrdiny v daném prostředí, dokáže vykouzlit úsměv na rtech. Ani se mi nechce věřit, že danou komedii natočil začínající francouzský režisér, jelikož komedie lze spíše označit za britskou a to ne díky prostředí a vedlejším postavám, ale zejména díky přítomnosti typického britského humoru. Skvělý debut a jednohubka pro všechny fanoušky bláznivých komedií. Moje hodnocení 75%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama