Reklama

Reklama

André Rieu: Láska v Benátkách

(koncert)
  • Nizozemsko Love in Venice
Hudební / Dokumentární
Nizozemsko, 2014, 161 min

Režie:

Pit Weyrich

Scénář:

André Rieu, Friedrich Zell (divadelní hra) (více)

Hudba:

Marc Lizier

Obsahy(1)

Večer plný úžasné italské hudby, světových hitů jako Funiculi funicula, Tiritomba a Vieni sul mar a báječné operní árie. Při příležitosti tohoto výročí přišel zpívat světový hit Marina italský zpěvák Rocco Granata. Byla to párty od začátku, kdy André a celý orchestr Johanna Strausse vjeli do Vrijthofu na Vespasu, v barevném průvodu, doprovázeném zvuky italského hitu Azzurro, hlasitého chvástání a potlesku srdečného potlesku celého publika. Ale samozřejmě André nikdy nezapomněl na vídeňský valčík. Tentokrát byl výkon Modrého Dunaje mimořádný a André dokonce sestoupil z pódia a zatančil valčík  se svým nejstarším fanouškem - první ve své dlouhé kariéře! Tento úžasný výroční koncert na Vrijthofu si užily desítky tisíc fanoušků z celého světa. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (7)

emma53 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Andrého. Jeho koncerty dokáží člověka rozesmát, rozezpívat, dojmout, rozplakat, roztančit a mohla bych pokračovat. Vůbec nevadí, že většina jeho skladeb je notoricky známá, emoce při nich tryskají na všechny světové strany, zkrátka fungují naplno a je úplně jedno, jestli je nám dvacet, padesát a nebo sto let. To je na tom to krásné. A jak už tady píše Arsenal83, tak je to i pro mě balzám na duši. Díky André ! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

André Rieu, doteraz pre mňa neznámy, je majster huslista s koncertami na mimoriadnej úrovni. Počúvať známe melódie v jeho podaní je balzam na dušu. Filmovo obohrané melódie z Titanicu, Dobytia raja, ale najmä Godfathera tu znejú lepšie ako originál. Veľká ústa a poklona. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že láska k hudbe spája ľudí. Grandiózny koncert pod taktovkou majstrovského virtuóza. Krása - to jediné slovo, ktoré to najlepšie vystihuje. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Další koncert pana Mistra, který je doveden k dokonalosti! Stačí se jen posadit, poslouchat a kochat se ;) ()

Reklama

Reklama